pátek 13. října 2017

Hrnky na latte

Skleněné i porcelánové hrnky na latté. Café latté – fenomén všech milovníků kávy. V našem sortimentu najdete skleněné i porcelánové hrnečky, které jsou speciálně určené k podávání tohoto druhu kávy. Vybírejte z produktových linií GUSTITO, CREMA, ALLEGRO, ALL FIT ONE – který hrneček bude ten váš? Hrnky na Café Latte forest green, 360ml, set 2ks, eva solo.


Toužíte pro šálku na espresso, hrnečku na latte a zároveň potřebujete hrnek kafe s ideální velikostí na cappuccino?

Vysoké speciálně tvarované porcelánové hrnky v bílé nebo krémové barvě pro přípravu a podávání kávy latte s ohřátým mlékem a kávy latte macchiato podávané s mléčnou pěnou. Hrnky a skleničky na kávu latté TESCOMA lze mýt v myčce nádobí. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam so. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Banquet, Tescoma, Aramoro a dalších. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ať už hledáte šálek na espresso, pořádný hrnek na čaj, nebo roztomilý hrneček s potiskem, na FAVI.


Kelímek na vodu cl saténově černá Froi.

Jen u nás najdete stovky produktů z desítek skvělých e-shopů na jednom místě - stačí si vybrat ten pravý pro vás. Caffè latte vynalezl Lino Meiorin, v podniku Caffe Mediterraneum, na konci padesátých let dvacátého století. Lino byl jedním z majitelů a taktéž se pyšnil titulem prvního v-Itálii-trénovaného-baristy, který kdy působil v Bay Area. Hrnky jsou dostupné ve dvou objemech: 3a 4ml.


Na výběr máte tři druhy hrnků: obyčejné s barevnými středy a uchy, a magické se lžičkou. Vytvořte neopakovatelný hrnek a darujte výjimečný dárek těm, které milujete. FotoHrnky se ideálně hodí ke každodennímu užitku i jako dárek. Vykouzlete svým blízkým, rodině nebo přátelům úsměv na tváři během uspěchaného dne nebo při relaxování na gauči.


Stane se tak pokaždé, když si udělají kávu do Vámi vytvořeného hrnku Latte. Stačí jen vybrat tu správnou fotografii, ten správný nezapomenutelný okamžik a originální dárek je na světě. Všichni milovníci café latte pozor! Máme pro Vás jedinečnou nabídku, kterou nesmíte minout. Pěkný hrnek na kávu Latté s vlastním potiskem Přidejte fotografii, text nebo obrázek Odešleme zdarma.


Vychutnejte si každý den kávu ze svého originálního hrníčku. Katie Alice - hrnek English Garden růžový 3ml (Porcelánový hrnek English Garden na kávu nebo čaj s květy na růžovo bílé kostce.) 29. V naší nabídce nejdete svěží tenkostěnné hrnky i masivní nárazuodolné skleněné hrnky vhodné na kávu, čaj i jiné teplé nápoje.


Nabízíme kompletní sady hrnků v různých barvách a stylech, ale i jednotlivé šálky a podšálky, abyste si je mohli nakombinovat podle libosti. Tak si k nám přijďte vybrat svého nového favorita! Kuchyně a jídelna Stolování Nádobí Hrnky Odebrat filtry.

S šálky na espresso TWO FOR YOU si vychutnáte svůj voňavý horký nápoj z rozkošných porcelánových hrnečků s různými motivy. V setu jsou dva šálky na espresso s ouškem v různých barvách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky