pondělí 30. října 2017

Domácí lis na pet lahve

Navíc je vhodný například na plechovky od pití. Vyrobeno z odolného plastu, opatřeno protiskluzovou úpravou. Instalace se provádí na pevnou svislou základnu (zeď,desku,ocelovou konstrukci).


Součástí balení jsou vruty s hmoždinami pro instalaci ke zděné základně. Kovové prvky jsou provedeny z.

Plastová konstrukce zajišťuje snadnou obsluhu a spolehlivost při recyklaci. Před použitím lis umístěte na pevnou vodorovnou podložku. Lis je připraven k použití po jeho namontování na pevnou stěnu.


Je vhodný do kterékoli domácnosti, kanceláře i dalších prostor. PET lahve - Duration: 0. Vypadá elegantně a zároveň je velmi odolný. Poté co do něj pet lahev vložíte, a to samozřejmě bez víčka nebo s.

Lis na pet lahve , je skvělým pomocníkem využitelným v podstatě kdekoli. Dejte sbohem horám plastových láhví, díky praktickému pomocníku Ecopress. Tento lis na plastové lahve je velmi lehce přimontovatelný na zeď.


Snadno si poradí s plastovými láhvemi o objemu - litrů. Stlačení konkrétní plechovky je také mechanické, takže nebudete potřebovat elektrickou energii ani cokoli jiného. Díky kvalitní robustní konstrukci mohou být tyto lisy uchyceny na stěně a lisování tak bude. Při montáži budete blahořečit návody z ikea.


Tady je vše na jednom papíře na jednom obrázku a nutno říct, že bez dílny a jejího vybavení bychom byli v háji. Profesionální e-shop zabývající se designovým, moderním a stylovým nábytkem. V nabídce naleznete moderní levné kancelářské židle, konferenční židle.


Zahrada je moje hobby, mám spousty zkušeností a rád se o ně podělím. Lahve na mléko Lahve na víno. Domácí měsíčková mast je lékem na r. Bojujete s plastovým odpadem?


Hromadí se vám doma plastové lahve.

Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Kvalitní lis Tescoma Ecopress. Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů lis.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V katalogu nemáme podrobnější informace o lis na pet lahve. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Recyklací platů šetříme životní prostředí, avšak pokud hodíme nezmačkanou láhev do kontejnerů či koše, zaplníme místo a výsledek se míjí účinkem. Lis může být umístěn v kuchyni, komoře, spíži nebo garáži, hodí se do každé domácnosti, na chatu i na chalupu – všude tam, kde rostou náklady na likvidaci odpadu s jeho objemem. Lis můžete zakoupit za 6Kč prostřednictvím internetového obchodu nebo v obchodních sítích Hornbach a Bauhaus.


Ruční lis na deformaci plastových láhví zajišťuje úsporu místa v nádobě na skladování plastového odpadu. Upevňuje se na svislou pevnou podložku, součástí jsou také hmoždinky k upevnění. Ocelová konstrukce je lakovaná stříbrnou práškovou barvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky