pátek 27. října 2017

Olivove mydlo

Přírodní olivové mýdlo, 1 přírodní, olivové mýdlo vyrobené bez chemické úpravy pouze zmýdelněním olivového oleje. Vhodná pro děti, novorozence již od 1. Také na mytí srsti psů a koček. Olivová mýda nejvyšší kvality.


NaOH rozpuštěného ve 246. V receptu jsem ubrala vody na poměr 2:(water (voda) : lye ratio (hydroxid)), tím snížím dobu potřebnou k odpařování vody při zrání a také půjde mýdlo rychleji do stopy než s vody od váhy olejů.

Skusam vyrobit olivove mydlo , kedze ho dalej potom pouzivam na vyrobu inych veci, ale stale to akoby nie je ono. Prva varka mi dlho dlho tvrdla. Po niekolkomesacnom stati je mydlo ok :). Druha varka mydla, krasne stvrdla velmi rychlo, ale na povrchu sa mi vytvorila akoby taka vrstva bielej muky?


Esencialny olej som davala do muky. Mydlo teraz musí zrieť. Je to preto, že po výrobe má vysoké ph.


Na vzduchu sa ph ustáli okolo hodnoty asi za týždne, čo si môžeme zmerať idikátorovými papieriky na ph, ktoré sa za týmto účelom vyrábajú.

Ja mydlo nechám týždňov na vzduchu pri izbovej teplote zrieť, a potom ho možno už úplne normálne použiť. Knossos přírodní olivové mýdlo zelené 1g. Mýdlo obsahuje olivového oleje a není nijak parfemované. Toto tradiční řecké olivové mýdlo je vhodné pro všechny typy pleti k hygieně celého těla i obličeje. Jelikož máme doma také domácí mazlíčky, a to pejsky a kočky, rozhodli jsme se již před mnoha lety používat na mytí jejich kožíšků naše přírodní olivové mýdlo.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nič sme neubrali, nič sme nepridali, ale boli sme k nemu šetrní, aby si mohol ponechať všetky svoje super vlastnosti, a aby nimi mohol obdarovať vašu pokožku! Obsahuje chlorofyl z oliv (odtud jeho zelená barva), který má hojivý a omlazující účinek.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kamarátka mi doniesla z Grécka prírodné olivové mydlo z výťažkom z kamilky. Darček ma potešil o to viac, že som sa dočítala že je dobré aj na vlasy. Jemné a zvláčňujúce olivové mydlo na ruky vyrábané tradičnými metódami. Naše veganské olivové mydlo sa vyrába z čistého gréckeho (oblasť Kalamati) olivového oleja (mastné kyseliny), ku ktorému sa pridá zásada (hydroxid sodný alebo hydroxid draselný) tak, aby došlo k tzv.


Tradiční řecké olivové mýdlo s olivovými listy výborně čistí a přitom zvláčňuje pokožku a je vhodné pro všechny typy pleti. Díky šetrnému složení jej lze použít na tělo i obličej.

Zelená farba trochu vybledla a mydlo sa o kúsok zmenšilo (asi sa už vyparilo veľa vody). Rozhodne to nie je mydlo na umývanie hrubej špiny. Mýdlo je nealergické a má mírné antiseptické účinky.


Len také na jemný kúpeľ. Je ideální pro mastnou a aknózní pleť. UPOZORNĚNÍ Milý zákazníci, jelikož u nás v eshopu pracují samé maminky, náš tým je nyní v oslabení a proto v současné době NENÍ MOŽNÁ úprava objednávek po odeslání, jelikož všechny síly a čas potřebujeme využít k balení balíčků pro Vás. Hlavnou zložkou kokosového oleja je nasýtená mastná kyseliny laurová, ktorá zaručuje pevnosť mydla a výbornú penivosť.


Pri výrobe mydiel k nemu pridávame ešte olivový a palmový olej, mydlo vyrobené iba z kokosového oleja by pokožku priveľa vysúšalo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky