pondělí 9. října 2017

Látky pro markýzy

Látky pro markýzy

Na naše látky Agora tak například získáte 5letou záruku! Před nákupem látky si tedy rozmyslete, jaké vlastnosti jsou pro vás důležité. Markýza je důležitým designovým doplňkem vašeho bydlení.


Látky pro markýzy

Připravili jsme pro Vás bezkonkurenční výběr kvalitních látek na venkovní markýzy , které Vám garantují jejich dlouhou životnost. Látky pro markýzy jsou krásné a praktické. Látky jsou pevné, barevně stálé a odolné proti plísním.


Všechny potahové látky na markýzy se vyznačují vysokou barevnou stálostí, úpravou proti plísním a zetlení a zvýšenou odolností proti slunečním paprskům. Zde uvádíme jen nejoblíbenější kolekci. Vyberte si z nejkrásnějších látek: P ro tento rok jsme pro venkovní markýzy rozšířili naši nabídku markýzových. Vzorníky látek pro markýzy.


Všechny látky na markýzy a ještě mnohem více si můžete prohlédnout a osahat v naší ukázkové prodejně v Praze 1. Potah markýzy je z velmi kvalitní látky , která je vyráběna speciálně pro tento účel. Látka musí být naprosto odolná proti venkovním vlivům a musí se vám líbit. Navíc musí být velmi pevná - vítr na ploše markýzy působí velkou vztlakovou silou. Dále látka musí splňovat velkou odolnost proti plísni. Při výměně látky na markýze mohou nastat vlastně jen tři varianty.


Pokud se jedná o standardní markýzu se standardními rozměry látky (klasický obdelník, žádný atyp) přijedeme na místo, markýzu zaměříme, vybereme s Vámi nový vzor látky a zadáme do výroby. Níže je uvedena standardní kolekce Bohemiaflex CS - tzn. Sattler Awning Selector je nástroj pro výběr potahů k designu Vašeho domu. Obsahuje naše standardní i nestandardní potahy. Pokud si nejste jistí, která látka je standardní, obracejte se na naše obchodní oddělení.


Námi nabízené venkovní markýzy značky SHADEON jsou české výroby. Vámi vybranou markýzu vyrobíme na míru v barevné kombinaci (látka a konstrukce), kterou si vyberete. Pro představu vám doporučujeme prohlédnout si fotografie z realizací markýz, markýzy montujeme a dodáváme po celé České republice.


Vyberte si látky , metráž, galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Těsnost proti zatékání 330mm výšky vodního sloupce. Neváhejte nás kontaktovat, velice rádi vám poradíme s nejvhodnějším řešením.


Látky pro markýzy

Katalog látek pro venkovní. Jedná se o akrylové a polyesterové látky s velmi konzistentními a stálými barvami odolnými proti UV záření. Kazeta markýzy Allure Látky na venkovní markýzy. U tématu látky na markýzu se nám bude lámat chleba.


Největší předností kvalitních markýz totiž je, že lze kdykoliv látku měnit. Pokud látka ztratí vlivem ostrého slunce barvy nebo začne ve větší míře propouštět vodu, nemusíte měnit hned celou konstrukci jako je. Nabízíme vám venkovní markýzy na míru v několika provedeních a kombinacích, vyberte si na Labona. Vybírejte markýzy online v našem e-shopu. Markýzy na balkon nebo terasu vytvoří u vašeho domu příjemné místo pro setkávání s rodinou a přáteli v horkém létě i za nevlídného počasí.


Rádi vám s výběrem poradíme. To znamená s vruty, hmoždinkami, v některých případech i se šablonou pro přesné vyvrtání otvorů pro její bezpečné uchycení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky