pátek 13. října 2017

Eta 0339 90000

See all the product information. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Snadno na něm můžete nastavit různých délek stříhání vlasů. Navíc disponuje funkcí prostřihávání, aby byl váš účes lehký a vzdušný. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Cenovo dostupný zastrihávač vlasov od českej spoločnosti Eta. Jeho najväčšou výhodou je práve spojenie zaujímavých parametrov a prijateľnej ceny.


Poteší aj tým, že ho možno používať ako zapojený do siete, tak aj napájaný batériou. Súčasťou predajného setu je navyše popri strojčeku aj špeciálny. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Cenově dostupný zastřihovač vlasů od české společnosti Eta. Jeho největší výhodou je právě spojení zajímavých parametrů a přijatelné ceny.


Potěší i tím, že jej lze používat jak zapojený do sítě, tak i napájený baterií. Součástí prodejního setu je navíc vedle strojku i speciální nabíjecí. Navyše disponuje funkciou prestrihávania, aby bol váš účes ľahký a vzdušný. Navíc obdržíte čistící štěteček a olej, se kterými bude údržba ještě jednodušší.


Umožňuje jednoduché nastavenie dĺžky a hustoty vlasov v stupňoch, naviac disponuje funkciou prestrihávania, aby bol váš účes ľahký a vzdušný. Je vybavený kvalitnou nerezovou. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.


Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


The European Technical Assessment is issued by the Technical Assessment Body in its official language. Umožňuje snadné nastavení délky i hustoty vlasů v stupních, navíc disponuje funkcí prostříhávání, aby byl váš účes lehký a vzdušný. Elektrický zastrihávač vlasov ETA. Voliť môžeme z dvoch nástavcov. AKU podstavec s LED indikátorom dobíjania.


Odnímateľný nerezový brit na jednoduché čistenie a stojanček pre odloženie a dobíjanie v kľudovej polohe. S multifunkčními zastřihovači vlasů a vousů ETA už nemusíte navštěvovat profesionální kadeřnictví a barber shopy. JOSH - AKUMULÁTOROVÝ ZASTRIHÁVAČ. Zastřihovač na vlasy s funkcí prostříhávání, která váš účes odlehčí. Jedná se o zboží z předváděcích akcí.


Prodáváno v originálním balení. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky