pátek 27. října 2017

Leštěnka na auto černá

Glazura na lak Auto Finesse Ultra Glaze (5ml) Zamaskuje drobné škrábance a hologramy Vr. Auto Finesse Rejuvenate je bez kompromisů asi nejlepší leštěnka na auto , kterou jsem za let v detailingu poznal. Míchají ji ručně v Anglii.


V prvé řadě hloubkově očistí každý centimetr laku, včetně pórů. Taková peelingová kůra pro lak :). Použití na všechny barevné i metalické laky Překryje drobné škrábance i vrypy od.

Auto Finesse Mercury Metal Polish - leštěnka na kovy 100ml ( Auto Finesse - leštěnka na kovy) Auto Finesse Mercury Metal Polish - leštěnka na kovy profesionální leštěnka na různé kovy v automobilu ideální pro výfukové, kovové kryty, motocyklové díly, karavany a kovové čalounění čistí, leští a. Leštěnky na auto jsou dostupné ve formě pasty, spreje nebo emulze. K dostání je také nano leštěnka , autoleštěnka s karnaubským voskem nebo UV ochranou, která brání lak auta před vyblednutím. U starších vozidel autoleštěnka barvu laku viditelně oživí. Leštěnka na auto TITANIUM 500ml stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu.


Veškeré informace o produktu. Autopolitury s voskem použijte v případě, že lak je bez rýh, je běžně ošetřovaný a potřebujete jej na dobu 2-měsíců konzervovat. Pro dokonalou ochranu laku vozu použijte jemně abrasivní leštěnky a na připravený lak naneste tvrdý vosk s ochranou na 4-měsíců.

Vámi vybraná pobočka Zásilkovny. Brusné pasty jsou výborným pomocníkem při renovaci poškrábaného laku. Jedná se o leštěnky s abrazivními složkami, které odstraňují povrchové škrábance na laku. Tyto záběry mají informativní smysl a představují jednu (dvě pokud počítám hologramy) vlastnosti v rozdílu mezi rotační a excentrickou leštičkou. Test probíhal za předem.


Po aplikaci zanechává na povrchu trvalou ochrannou vrstvu vosku se skutečně výjimečným leskem. Vytváří povlak, který chrání barvu před vyblednutím od slunce. Tato leštěnka je určená pro tradiční, metalické a perleťové laky. Určeno pro staré a nové vozy. Návod k použití: 1) Auto umyjte autošamponem a vysušte.


Leštěnka v barevných odstínech oživuje barvu a obnovuje lesk laku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Barevná leštěnka s obsahem přírod. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chcete mít auto jako ze škatulky?


Perfektně naleštěné, jako nové? S našimi produkty klidně můžete!

Náš sortiment obsahuje čističe laku, profesionální vosky a ty nejkvalitnější leštěnky. Unsubscribe from Petr Landa? This feature is not available right now. Please try again later. SONAX Leštěnka na metalízu - 2ml Autokosmetika SONAX - celkový přehled Speciální leštěnka pro oživení a konzervaci metalizovaných laků.


Co jsou to 3D autofólie? Fólie na auto SportovniAutodoplnky. Karbonová fólie nebo také 3D fólie patří k nejprodávanějším auto fóliím na polep celého auta nebo jen třeba polep kapoty nebo polep střechy. Kromě těchto 3D fólií na auto jsou dostupné i běžné barvy.


Removing Scratches From Your Car Using WD-Hack - Final Judgement - Duration: 4:37.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky