čtvrtek 12. října 2017

Podstavná myčka 60 cm

Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. ExtraDry: zvláště účinné sušení pro špatně schnoucí nádobí. Chtěli byste, aby vaše myčka působila v kuchyni nenápadně a nemáte možnost ji vestavět přímo do linky? SuperSilence: pozoruhodně tichá při dB. V tom případě je pro vás vhodná podstavná myčka , u které je možné odmontovat horní desku a zasunout ji tak přímo pod pracovní desku.


Jak je obvykle podstavná myčka zabezpečena proti úniku vody? Každá podstavná myčka je vybavena automatickou ochranou proti úniku vody do motoru i ven z přístroje. Ochrana motoru podstavné myčky.


Všechny myčky nádobí volně stojící mají ochranu před vniknutím vody do motoru. V případě, že se voda dostane do motorové. Podstavna mycka nadobi 60cm.


Nalezeno: 2produkt ů. Nutno zmínit i DEEP SILENT technologii, díky ní je myčka extra tichá. Mora vestavná myčka , 60cm IM632. Dokonalé výsledky zaručují inteligentní technologií 6. Bosch SPU46MS01E podstavná myčka nádobí. Upozorní Vás na ukončený mycí cyklus a můžete si nastavit i odložení mytí. Panel myčky je v nerezové barvě.


Přejete si chytrého pomocníka, který místo vás umyje i obrovskou horu špinavého nádobí a nikdy neřekne ne? Zvládne pojmout až jídelních sa takže se skvěle hodí i pro početnější rodiny. SN436S00KE - Z VÝSTAVKY. Naše myčka nádobí Silence Plus.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Candy CDSN 2D350PX disponuje konektivitou WiFi a Bluetooth a aplikací Simply Fi, díky které můžete stahovat nové funkce a sledovat procest mytí. Myčka disponuje funkcí ADDISH, díky které můžete přidat nádobí po zahájení cyklu. Vestavná myčka nádobí AirDry cm. Recenze) Snímače ve vnitřním prostoru myčky automaticky upravují čas, teplotu a potřebné množství vody v závislosti na tom, jak moc je nádobí zašpiněné.


Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto eshopu s tým súhlasíte. Další informace V pořádku.


Navíc lze přístroj podle potřeby upravit podle výšky pracovní desky. Požadovaná šířka výklenku je cm. Kapacita pro mytí je jídelních souprav.


Nabízí mycích programů, speciální funkce a program pro strarostlivosť o myčku. Extra sušení: přídavná funkce pro zvláště účinné sušení špatně schnoucího nádobí. Tichý program a Silence Plus myčka : příjemně tichá dB, ještě tišší s tichým programem.


Sklo °C: ochranný program pro šetrné mytí. Díky němu je myčka příjemně tichá (46dB). Motor zajišťuje úsporný provoz a poskytuje dlouhou životnost.


Eco silence drive je frekvenčně řízený motor bez požití uhlíků. Běžná kapacita je tedy 12–sad nádobí, taková myčka má většinou na šířku cm. V této sekci naleznete nabídku podstavných odsavačů par MORA.


Vybrat si můžete z různých šířek a barev. Všechny odsavače par jsou vysoce výkonné a zaručují bezproblémové odsání i většího množství par. Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření.


Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky