úterý 17. října 2017

Plastové lahvičky 50ml

Plastové lahve od 10ml - 300ml. Objem lahviček od 10ml do 250ml s uzávěrem, lahvičky s rozprašovačem, lahvičky průhledné, bílé. Použitý materiál HDPE, PET, PEG.


Vybírat můžete nejen z několika velikostí uzávěrů, ale i objemových a barevných variant. Díky svému tvaru má také ideální rozměry na cesty.

Nezabírá tolik místa a hodí se tak pro každou příležitost. LAHVIČKY SKLENĚNÉ UZÁVĚRY NA SKLENĚNÉ LAHVIČKY LAHVIČKY PLASTOVÉ UZÁVĚRY NA PLASTOVÉ. Poznámka: Podmínky pro výrobu plastové lahvičky budou sděleny na požádání.


Jedná se o zakázkovou výrobu plastových lahví. Vyžádejte si nezávazné nacenění. Výhodná cena, množství dle požadavku klienta. Prohlášení o shodě a specifikaci obalu zasíláme pouze na žádost zákazníka.


SKLENĚNÉ lahvičky PLASTOVÉ lahvičky PET, PP , HDPE ALU lahvičky.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Vhodná na tekuté materiály. Lahvička s rozprašovačem 100. Výrobky určené pro styk s potravinami musí být vyrobeny tak, aby za obvyklých nebo předvídatelných podmínek použití neuvolňovaly své složky do potravin v množstvích, která by mohla ohrozit zdraví lidí.


Skleněný kelímek DUB-em hnědé sklo, černé mat víčko 50ml. Uzávěry jsou na závit s pojistkou. HDPE plastové lahve jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v potravinářském, chemickém, drogistickém nebo petrochemickém průmyslu.


Materiál plastové lahve je odolný většině chemických látek a zaručuje tak bezpečné uložení či přepravu. Vyvíjet a vyrábět jedinečné lahvičky , které našim zákazníkům pomohou v prodeji jejich vlastních výrobků. Jejich moderní design je atraktivní pro konečného zákazníka a zvyšuje tak prodej převážně českých výrobků v konkurenčním prostředí.


Jsme připraveni realizovat Vaše myšlenky, protože výrobu lahví umíme. Obsahuje tenké kapátko vhodné i pro cartridge a víčko s dětskou pojistku. LÁHEV PET S UZÁVĚREM BÍLÁ 50ml.

Na dotaz, aktuálně není skladem. Láhev se šroubovacím uzávěrem s kapací vložkou. Informujte mě, až bude. Dózička má těsnící šroubovací uzávěr.


Vnitřní průměr otvoru lahvičky je mm, vnější mm. Vážení zákazníci, náš eshop je v plném provozu. Doručování zásilek na vybrané pobočky Zásilkovny, Českou poštou i dopravcem GLS funguje bez omezení.


Zelenina zabalená ve fólii, kuchyňské obracečky z plastu či umělohmotné lahvičky od sprchových gelů – s plasty se v běžném životě setkáváme všude a většinou úplně zbytečně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky