čtvrtek 22. února 2018

Gastro termoboxy

Váš partner pro dodávku všech gastro přepravních obalů. Tento web používá soubory cookie. Termoboxy , termoporty, várnice, Gastrodiskont.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Kangabox termoboxy Kängaboxy pomáhají v přední linii. Zapojili jsme se do VÝZVY „Nekašleme na vás! Myšlenku uvedl v život Zděněk Střížek, majitel a provozovatel burgrárny Bejzment.


Cílem je podpořit a nasytit ty, kteří mají v aktuální situaci na bedrech. Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis.

Dbáme na kvalitu, poměr cena a odolnost, ekologii i udržitelnost. Provedeme vás výběrem, vysvětlíme všechny výhody a nevýhody, zapůjčíme na plating. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dodavatel gastro vybavení pro hotely, restaurace, bary a kluby. Ověřený e-shop, garance 1 spokojenosti!


Termos celonerez 20L bez koh 32cm v. Profi polysterenové termoboxy , které udrží původní teplotu vložených potravin po velmi dlouhou dobu. Box s víkem má zaklapávací boční úchyty. Ke každému boxu jsou dodávány barevné klipy pro rozlišení potravin (ryby, drůbež, maso, zelenina). Váš nákupný košík je prázdny!


Z expandovaného polypropylenu (nikoliv polystyrenu), odolného proti poškození, s dlouhou životností. Přepravní termobox pro logické řešení bezpečné přepravy potravin. Všechny termoboxy mají certifikaci na ATEST pro styk s potravinami.

Termo taška určená pro přepravu čtyř obědových boxů o rozměru × cm. Použitý materiál je velmi odolný proti opotřebení. Kvalitní omyvatelné materiály zaručují snadné čištění.


Bar Kategorie Bar Barmanské potřeby (304) Barová zařízení a technologie (111) Výroba a. Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vás informovali, že vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni od 16. Gastro guru, gastro vybavení, gastro ostrava. Vážení zákazníci, nabídku produktů pro tuto kategorii připravujeme. Kvalitné termoboxy sú vyrobené z prvo-triednych materiálov a prispôsobené na udržanie teploty surovín, či hotových jedál čo najdlhšiu dobu. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Vnitřní rozměr termoboxu 538x338x2mm. Standardní barva je černá. Možné volitelné barevné štítky sloužicí k rozlišení termoboxů dle použití. Stále více se rozmáhá rozvoz jídel na zakázku, krabičková dieta a lidé si za službu navíc rádi připlatí. Aby jídlo na cestě zůstalo co nejdéle teplé, potřebujete kvalitní termobox, jinak řečeno box na jídlo, který udrží jídlo horké až ke koncovému zákazníkovi.


Kompletní nabídka zařízení pro profesionální kuchyně, vybavení pekáren a cukráren, gastronomické technologie. Nejlevnější a nejlepší velkokuchyňské zařízení a potřeby pro gastronomii, potravinářský průmysl, školní jídelny, hotely a restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky