pondělí 26. února 2018

Hotely lednice

Free WiFi and free private parking are available. Barbara the receptionist was very attentive. Good convenient location. Found at the entrance to the.


Guests can rent bicycles to explore the nearby palace garden. Hostům poskytuje nadstandardní ubytování a plně klimatizované prostory.

Hotel ponúka jedno z najkrajších ubytovanie v Lednicko valtický areál. Hotel patří k zámeckému areálu a je součástí zámku Lednice. Původně sloužil pro ubytování hostů knížecí rodiny.


Součástí hotelu je také restaurace s venkovní zahrádkou, cukrárna, kongresový sál a zámecký sklep. Hotel disponuje vlastní nekuřáckou restaurací s venkovní zahrádkou, odkud se nabízí překrásný výhled na klenot Jižní Moravy. It originally served to guests of the royal family. There are a restaurant with an outdoor terrace, a pastry shop, a meeting room and the castle cellar.


The newly renovated building offers a pleasant environment in the. Najít rodinný malý hotel v Lednici nemusí být obtížné.

Pokoje pro hosty nabízí vybavení jako např. Pro hosty jsou připraveny moderní pokoje. Hotel svým hostům nabízí jedinečné možnosti v těsné blízkosti jedné z nejvýznamnějších českých památek. Hotel nabízí kvalitní ubytování v zámeckém stylu s možností oddechu v hotelovém wellness centru a posezení ve vinném sklípku.


Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách. Lednice and book now with our Lowest Price Guarantee! Its restaurant serves traditional dishes and features a well-stocked wine cellar. Od útulného hotelu až po luxusní hotel.


Nesmí chybět ani wellness centrum a bohatá nabídka masáží. Nesedíme doma se založenýma rukama. K dispozici pro vás máme Spa Resort. Na hradech a zámcích šijí roušky, uklízejí interiéry i zahrady.


Hrady a zámky ve správě Národního památkového ústavu zůstávají pro veřejnost uzavřené, ale určitě nejsou liduprázdné. K přednostem hotelu patří výborná poloha v centru přímo u vstupu do krásného zámeckého parku i vlastní stylová vinárna s vinným sklípkem. Luxusní rodinný Hotel Princess se nachází v blízkosti zámeckého parku města Lednice. Ubytování v Lednici poskytují hotely a penziony s vysokým ubytovacím standardem. Snídaně zahrnuta v ceně.


Zobrazit detaily Apartmány Vilma Lednice.

Enjoy free cancellation on most hotels. Other sights in the area include Malawi Aquarium. Experience the Best in the World. Award-Winning BBs and Inns. Comparison Site Anywhere.


Your Travel Budget Will Love.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky