úterý 27. února 2018

Sušička na ovoce sedona

Teplota i doba sušení je přitom hlídána digitálně. Sušička umožňuje i tzv. Sedona Express Vám nabízí táců k sušení.


Sušička na ovoce sedona

Nabízíme ji ve dvou provedeních – s plastovými tácy a nerezovými. Sušení ovoce , zeleniny, hub či bylinek patří k nejstarším a tudíž osvědčeným metodám uchovávání potravin. Dostupnost: Skladem ks.


Sušení ovoce , hub a zeleniny patří mezi nejstarší způsoby jejich konzervace a neobejde se bez kvalitní sušičky ovoce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Stohovatelná sušička Excalibur s plochou m(černá, táců) a nádobkami na výrobu jogurtu.


Tento model poskytuje nepřekonatelný výkon díky využití nejmodernějších sušicích technologií s přesným ovládáním teploty. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Většina značek se zaměřuje na to, jak uchovat potraviny co nejdéle chutné a zároveň s dostatkem vitamínů. Jaká sušička potravin je ta pravá?


Velice výkonná sušička (nejen) na ovoce s velkým objemem, s ks plastovými síty obsahuje digitální termostat, technologii dvojitého větrání, nerezové madlo, průhledné skleněné. Její hlavní předností je velká plocha sušících plat, takže uživatelé, kteří potřebují sušit větší množství potravin naráz, si přijdou na své. Lze najednou sušit až táců ovoce a zeleniny nebo rozdělit přístroj přepážkou na dvě komory se 4-mi tácy pro menší dávky vašich oblíbených sušených potravin. Nyní ke každé sušičce doprava ZDARMA. Má madlo z nerezu a průhledná skleněná dvířka, takže uvidíte, jak postup sušení pokračuje.


Sušička na ovoce sedona

Poslední dokonalou tečkou tohoto přístroje je digitální termostat, na kterém si nastavíte teplotu vzduchu. Je vybavena až tácy pro Vaše zdravé pochoutky. Je to má druhá sušička , je dokonalá, s jinou nejde určitě srovnat. Všechny tyto vychytávky se doplňují a přinášejí nesrovnatelnou možnost kontroly a nejtiššího provozu.


Vynikající sušička pro sušení ovoce , zeleniny, květin, bylinek, masa, ryb a drůbeže. U ovoce a zeleniny to znamená, nakrájet plod na plátky o síle mezi až centimetru. Pamatujme, že sušením se zmenší velikost. Pokud se obáváme, že by velmi malé plody propadávaly otvory v sítech, je řešením vystlání síta jemným krepovým papírem.


Hledáte sušičky ovoce ? Nyní jako dárek zdarma ks vložek na tekuté suroviny v hodnotě 1. Díky susičce si můžete vytvořit velké zásoby na zimu sušených potravin. Jak náš sušička ovoce test ukázal, v drtivě většině obchodů narazíte na sušárny s plastovou konstrukcí. Plast je lehký, trvanlivý a hodně vydrží. Nižší výrobní náklady se pak promítají do konečné ceny spotřebiče, což jako zákazníci poznáte na ušetřených korunách.


Celkově jsme zatím se sušičkou velmi spokojeni, a uvidíme jak dlouho bude fungovat. Vyberte si prosím podobný z kategorie sušičky potravin yden. Spolehlivé doručení balíkovou službou další pracovní den po odeslání. Přístroj je vybaven stupni regulace výkonu, má jednoduchou manipulaci, tichý chod. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky