úterý 6. února 2018

Kartonové proložky

Vlnky v kartonu rovnoměrně rozloží tlak a ochrání zboží proti odření a otlačení. Kartonové proložky jsou snadno recyklovatelné a vytváří jen minimum odpadového materiálu. Vyrábíme a prodáváme kartonové proložky.


Kartonové proložky

Skladem držíme pro Vás nejzákladnější rozměry a kartonové proložky Vám vytvoříme přesně na míru. Umožní stohování a zvýší stabilitu palet. Standardně se proložkami prokládají vrstvy krabic nebo zboží na paletě.


Velmi časté je využití proložek přímo v krabicích, kde odděluji zboží a zamezují tak jeho poškození. Kartonové proklady Papírové a kartonové proložky se používají především při skladování zboží na paletách. Prokládají se jimi jednotlivé vrstvy zboží, případně se umisťují na samotnou paletu, aby se zabránilo poškození a znečištění zboží. Pokud Vám nevyhovují uváděné rozměry proložek, neváhejte nás kontaktovat, jsme schopni upravit rozměry kartonu na přání.


Kapas kartonáž, to jsou kartonové obaly, které Vám nabízí velké množství výrobků z vlnité lepenky jako např. Potřebujete kvalitní kartonový obal, který opravdu něco vydrží? Tak to jste tady správně, právě jste ho našli! Nabízíme standardní obaly z vlnité a hladké lepenky a specializujeme se jak na malá, tak i velká odběrová množství.


Dobře tlumí nárazy a otřesy a jsou plně recyklovatelné. Tento obchod využívá cookies a další technologie, abychom mohli zlepšovat své zkušenosti na našich stránkách. Obalto prodává kartonové proložky vhodné pro uskladnění zboží na paletách. Lze je využít také například jako ochrana podlahy při malování. Proložka je drobnost, ale mnohdy nezbytná.


Kartonové proložky

Prodej možný již od ks. Proklady, proložky , přířezy, paletové rohy. Slouží především k ochraně zboží při manipulaci a přepravě.


Používá se nejčastěji dvouvrstvá, třívrstvá a pětivrstvá lepenka, bublinkové fólie, kartonové výseky. Doporučujeme také používat kartonové hrany, které ochrání zboží před mechanickým poškozením. Z kategorie kartonové zboží jsou často používané i vlnité lepenky, vhodné třeba při balení nábytku.


Kartonové proložky

Kartonové krabice jsou vyrobeny z třívrstvé, pětivrstvé nebo sedmivrstvé lepenky nejvyšší kvality. Nabízíme poštovní, zásilkové, stěhovací a úložné krabice různých rozměrů, od malých krabiček až po přepravní EURO boxy. Využití při stěhování naleznou kartonové proložky především jako podložky pod. Tím zajistíme větší stabilitu a ochranu zboží při balení a přepravě.


Vhodné je též jejich využití při skladování a stěhování jako podložky pod nábytek při nakládání do stěhovacích vozů. Chraní zboží či materiál během dopravy. Rýlované (bigované) proložky slouží jako vnitřní obal.


Kartonové proložky

Možnost, jak levně zabalit váš výrobek pro přepravu poštou nebo kurýrem. Na přání Vám dodáme proložky z 5vrstvé a 7vrstvé lepenky (5VVL a 7VVL) a plastkartonu (cartonplastu). Nabízíme pouze zkontrolované proložky v dobrém stavu s minimálními známkami opotřebení. Jediným majitelem je její zakladatel ing.


Tripal, který zúročil své působení na funk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky