středa 28. února 2018

Keramický hrnec do trouby

Krásný hrnec na všechny druhy sporáků, do trouby i do myčky. GRANITIUM s přísadou minerálů. Neobsahuje teflon, těžké kovy ani zinek.


Nyní si i vy můžete vyzkoušet jak se v nich vaří a to navíc jen s pomocí mikrovlnné trouby. Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve vaší kuchyni. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu.

Hrnec je vyroben z užitkové glazované keramiky, která nepropouští světlo, udržuje stálou teplotu a potraviny pak získají lepší podmínky pro dozrání. Parní hrnec do mikrovlnky. V mikrovlnné troubě je možné připravit dvě jídla najednou, bez přídavku oleje a tuků.


Stačí položit vodu na spodní misku a umístit potraviny do horních přihrádek: maso, ryby a zelenina budou za okamžik hotovy a připraveny k ochutnání. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hrnec CrockPot SCCPRC507B disponuje odnímatelnou vnitřní nádobou. Jedná se o keramický kastrol, který lze vložit i do mikrovlnky nebo klasické trouby a snadno jej vložíte také do myčky nádobí nebo v něm uchováte jídlo v chladničce.

Nelze jej však naopak použít na klasických sporácích. Pomalý hrnec je tvořen třemi základními částmi. Tento keramický hrnec je ohromujícím kouskem pro krásné pečení. Krásný design znamená, to může být také použit při servírování na stůl přímo z trouby.


Tento pomalý hrnec je vybaven časovačem, který vám značně usnadní vaření a dá prostor pro jiné činnosti. Hrnec se po konci vaření buďto sám vypne, nebo přejde do režimu ohřevu. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Jídla jsou v elektrických hrncích připravena za krátkou dobu a pro vaření nevyžadují žádný tuk. Elektrické hrnce jsou šikovnými pomocníky do každé kuchyně. Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce, ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni. Vynikající volba pro zdravou kuchyni. Vhodný do trouby i na klasický sporák.


Nádobí z něj tak může do mrazničky, mikrovlnky, ale také do standardních trub (pozor pouze na umístění na střed trouby a na nárazy, není to pružný plast!). Hliník tedy ručí za ekonomický provoz a rychlý ohřev. Hlinkové hrnce ovšem nelze dát ani do trouby , ani do myčky nádobí.


Dle uživatelských recenzí postrádá časovač, který lze ovšem dokoupit a umístit do zásuvky. Vnitřní díl bohužel nelze použít na indukci ani vložit do trouby , čímž se lehce snižuje univerzálnost hrnce. Nakládaná zelenina nakládaná rajčata sušená rajčata keramický hrnec Naolejujeme plech.

Umyté zralé rajčata nakrájíme na polovičky (pokud jsou větší tak na měsíčky) a ukladáme natěsno na plech šlupkou dolů. Nasekáme bylinky, posypeme nimi rajčata, posolíme, pocukrujeme (podle chuti). Hrnce vhodné do trouby - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost?


Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Díky akumulační schopnosti udrží déle teplotu, která je rozváděna do celého hrnce. Ušetříte tak energii a jídlo je velmi chutné. Můžete jej použít na přímý zdroj tepla - plynový či elektrický sporák, sklokeramickou desku, ale také do trouby a mikrovlnné trouby. Hrnec je vyroben z kvalitní glazované keramiky a je určen k domácímu vaření i pečení.


Keramické provedení rovnoměrně rozvádí teplo a zároveň ho velmi dobře akumuluje. Po vyndání z trouby tak vydrží ještě dlouho teplý. Kastrol ,sádlák, hrnec s víkem na sádlo,škvarky,maso. Keramický hrnec ve tvaru dýně bude ozdobou každého stolu. Selský hrnec do trouby.


Taky jsem tomu kdysi nevěřil,než jsem to vyzkoušel. Pečení v kameninovém hrnci je o dost jiný než v plechovém pekáči,jestli je to tepelnou setrvačností kastrolu ,nebo tím materiálem,každopádně jídlo chutná jinak. Oválný hrnec s poklicí s technologií Flame.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky