pátek 9. února 2018

Gril 3v1 nerezový

Grilmen TOP 3vumožňuje všem fanouškům grilování střídat různé způsoby přípravy pokrmů a to i během grilování. Grilmen 3vTOP umožňuje všem fanouškům grilování střídat různé způsoby přípravy pokrmů a to i během grilování. Gril 3vumožňuje udit, grilovat i opékat.


Gril se skládá ze tří částí - ohniště, vyšší gril. Pokrm je tepelne pripravovaný nad nádobou s vodným kúpeľom pomocou tepla a dymu.

Elektrický gril s veľkou plochou na grilovanie, ktorý rozozná, čo na ňom pripravujete, a prispôsobí tomu svoj program. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. Na výběr je bedna jednodílná, pouze na gril 3va bedna dvoudílná (zde získáte navíc další úložný prostor v horní bedně na gril na kuře, případně další grilovací pomůcky jako je nářadí, čistící prostředky, podpalovače atd.). Koupí bedny společně s grilem ušetříte přes 8Kč oproti nákupu bedny samostatně! Tím nedochází ke vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak dostávaly do pokrmů.


Spodní dvě části mají dvířka pro přikládání a kontrolu ohně. Tým nedochádza k vzniku zdraviu škodlivých látok, ktoré by sa inak dostávali do pokrmov.

Gril sa skladá z troch častí - ohnisko, vyšší gril. Zahradní, Zahradní ohniště, Vodní. Spodné dve časti majú dvierka na prikladanie a kontrolu ohňa.


Gril umožňuje údiť, grilovať aj opekať. Pořiďte si gril na vaši zahradu – rázem se z ní stane venkovní kuchyně. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií.


Atmosféru při grilování si pak jednoduše zamilujete. Prodám zahradní gril GUGRIZ od Strojtexu na suché dřevo a dřev. Multifunkční gril 3vnerezový umožňuje udit, grilovat i opékat.


Kč (EUR 711) Nerezový gril , 2x rožeň do Kg XXXL BSG15. Rošt grilovací nerezový cm. Grilovací rošt tmavá ocel cm. Pokud vybíráte zahradní gril , jistě nepodceňujte materiál. Ten určuje z velké míry tepelné vlastnosti i životnost grilu.


Toustovač má světelnou indikaci provozu, víko s bezpečnostním zámkem a protiskluzové provedení nožiček pro bezpečné používání.

Určitě také oceníte možnost horizontálního nebo vertikálního skladování a prostor pro navinutí kabelu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám nepoužitý gril 3vv grilu můžete opékat na klacku, grilovat na mřížce či rožnit kuřátka nebo kýtu a to vše dokonce najednou.


Gril je perfektně skladný takže si ho můžete zabalit a vzít s sebou na zahradní párty k přátelům nebo odvézt na piknik do přírody. Gril tvoří dvě desky s nepřilnavým povrchem, který se snadno čistí. Hluboké drážky na deskách zachytí šťávu, který pokrmpusí při grilování. K dispozici jsou multifunkční toustovače se systémy 2vnebo 3v, díky nimž si připravíte různé druhy pochoutek. Na výběr jsou nejčastěji sendvičovací, vaflovací a grilovací plotýnky.


Setkat se můžete i se speciálnimi plotýnkami na lívance, oplatky či panini.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky