úterý 20. února 2018

Pračka lg f51b8nd0

Seznamte se také s ostatními pračkami a myčkami od LG Electronics CZ. Díky použití přímého pohonu se snížila u LG praček a myček hladina hluku, vibrace, spotřeba energie až o , a také emise oxidu uhličitého. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. In order to get the best possible experience from our website, please follow below instructions. LG F51B8NDalternativy - Heureka.


Stiahnite si príručky, dokumenty a softvér F51B8ND0. Zobrazte informácie o záruke a plánujte služby F51B8ND0. Všude tam, kde je potřeba uspořit místo, se hodí naše úzké pračky.


Díky jejich kompaktním rozměrům je umístíte i tam, kde právě nemáte místa nazbyt a budou tak tím pravým řešením pro menší koupelny nebo prádelny. Aby ste mali čo najlepšie užívateľské skúsenosti s našou webovou stránkou LG. COM , riaďte sa prosím nižšie uvedenými pokynmi.


Abyste měli co nejlepší uživatelské zkušenosti s naší webovou stránkou LG. COM , řiďte se prosím níže uvedenými pokyny. Už jsem byl téměř rozhodnutý o nákupu, ale konzultace s několika lidmi (prodejci bílého zboží a opraváři) a také prostudování posledního testu praček v DTestu mě zviklaly a já se rozhodl pro LG. Tam totiž pračka LG vyhrála a také jsem zjistil, že německé značky AEG, Bosch a Siemens nemají, co se týče. Díky úsporným technologiím dokáží LG pračky ušetřit váš čas a zároveň snížit účty za energie.


Méně hluku a vibrací Už se vám někdy stalo, že jste nemohli prát přes noc, protože vaš pračka dělá příliš mnoho hluku? Motor je srdcem každé pračky. Určuje její výkon, spotřebu, výdrž i hlučnost. Společnost LG proto vyvinula nový motor s přímým pohonem Direct Drive TM.


Pračka lg f51b8nd0

Tento motor je připevněn přímo na středu bubnu pračky, takže není. Spoločnosť LG preto vyvinula nový motor s priamym pohonom Direct Drive TM. Táto unikátna úzka práčka nevyniká len svojou bohatou výbavou, ale aj svojimi malými rozmermi. Pritom pojme až kg bielizne, takže v nej pohodlne vyperiete bielizeň pre celú rodinu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Další slevy bílého zboží na Kupi. Vždy perfektně čisté prádlo díky pračce LG F70J5QN3W Předem plněná automatická pračka LG F70J5QN3W vás ohromí nejen moderním designem, ale taky velkým množstvím chytrých funkcí, které vám usnadní práci. Pračka disponuje bohatou výbavou a nechybí ani antialergický program. Práčka disponuje bohatou výbavou a nechýba ani antialergický program.


Free Shipping Available. Tato unikátní úzká pračka nevyniká jen svou bohatou výbavou, ale také svými malými rozměry. Přitom pojme až kg prádla, takže v ní pohodlně vyperete prádlo pro celou rodinu. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vyberete no. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výběrem spotřebiče, nádobí nebo jin.


S práčkou je možné vyprať kg bielizne s hlučnosťou pri praní dB a odstreďovaní dB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky