úterý 13. února 2018

Elektrický hrnec na polévku

Kotlík na polévku je skvělým pomocníkem, který spadá do kategorie stolní výdejní zařízení. Tento vysoce kvalitní elektrický kotlík na polévku je ideálním zařízením pro restaurace, cateringové služby nebo bufety, jelikož vaše pokrmy jako polévky, omáčky, kari nebo dušené maso budou vždy udržované při ideální teplotě. Elektrický hrnec na polévku či guláš. Nerezový vnitřek kotlíku na polévku a víko zaručuje bezproblémovou údržbu a dlouhou životnost při styku s jakoukoli potravinou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hrnce na polévku , Extra-Nádobí. Titanový litý kastrol DEL 2je ideální k vaření, pečení a smažení.


Kotlíky na polévku můžeme zařadit mezi stolní výdejní zařízení. S kotlíky se však můžeme setkat i ve vnitřních prostorech a to například u švédských stolů. Velkou výhodou titanových hrnců je, že jsou vhodné i do trouby , což se hodí například při přípravě vývaru, kdy kosti a maso dáme zatáhnout do trouby a poté v tom stejném hrnci můžeme rovnou vařit polévku na sporáku. Vhodný pro rauty a samoobslužné provozy. Kromě toho zapadá hrnec díky svému designu ideálně do okolí.


Hrnec na polévky je vybaven moderní elektrickou nádrží.

Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů. Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké. Regulovatelný termostat elektrického kotlíku na polévku Vám umožní udržet zvolenou teplotu polévky. Hledáte kvalitní hrnce, kastroly a rendlíky do vaší kuchyně?


Vybírejte z široké nabídky nádobí na Mall. Nabízíme kvalitní nerezové hrnce, litinové i smaltované sady nádobí s kvalitním nepřilnavým povrchem. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Tradiční pečicí hrnec ETA Pečenka určený od pečení a zapékání až po dušení a vaření.


Zdravě, chutně a úsporně! Zařízení je vybaveno světelnou kontrolkou chodu a termostatem k nastavení požadované teploty, nerezovou nádobkou a víkem s otvorem pro naběračku, které lze při výdeji zafixovat v. Tlakový hrnec má snadné ovládání - tlačítka v českém jazyce. Multifunkční elektrický tlakový hrnec TESLA EliteCook Kmůžete využít pro zdravé a rychlé vaření vaření, pečení, vaření na páře, smažení i pomalé vaření. Bezpečné vaření v elektrickém hrnci zajišťuje řada bezpečnostních prvků. Příprava polévek nebyla nikdy jednodušší!


Užitečný pomocník do každé kuchyně – šetří čas i peníze, za zlomek času vykouzlí teplou či studenou polévku , přesnídávku, lahodné smoothie či dezert. Hrnec automaticky reguluje tlak při vaření, má i systém snižování tlaku. Po dosažení nastavené teploty se přeruší vytápění.


Dále je tady ventil regulace a blokátor.

Nahradí tradiční tlakový hrnec a hrnec na vaření rýže. Lze na něm nastavit různé programy vaření, podle toho, jaký pokrm chceme právě připravit. Vzhledem k velikosti prostoru na tom i tak bude ve spotřebě pomalý hrnec nejspíše lépe, keramická nádoba je v pomaláči ekonomičtěji nahřívána.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky