úterý 13. února 2018

Kompresorová autochladnička bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů autochladnička. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Použitá na dovolenke. Vďaka sieťovej šnúre, ktorá je spolu s 5-metrovým špeciálnym káblom súčasťou príslušenstva ju pohodlne pripojíte buď k elektrickej sieti, alebo v automobile k V. Auto - Autolednice bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Prodám novou autochladničku Alpicool. Chladnička byla pouze vybalena a bohužel není umístitelná do prostoru kam měla jít, následně uběhla lhůta pro vrácení prodejci, proto ji inzeruji zde. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. V našem obchodě nabízíme autochladničky termoelektrické, autochladničky kompresorové a plynové chladničky tzv. Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní. Ma naviac domontovany mover s autobateriou a nabijackou,okno nad postelou s ventilatorom a cuvaciu kameru.


Podat inzerát bez registrace. Dalej sprcha vonkajsia a nah. Velký výběr, výborné ceny a slevy. Přenosná autolednice 50l. Výkonný kompresorový chladící box o objemu litrů.


Je vybaven výkonným kompresorem s chladicím médiem a lze jej použít jak jako. Ovládání je digitální intuitivní pomocí membránového ovladače spolu se zobrazením teplot na LED displeji. Interier je osvětlen LED diodami. Eutekticky chlazený izolova.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. WAECO CoolFreeze CF-1AC. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Registrovat Zapomenuté heslo.


Má vnitřní osvětlení, ochranu autobaterie proti vybití, digitální ovládání, display madla pro přenášení a vnitřní drátěný koš. Akciová cena Na sklade. Tento chladící box do auta je opatřen vysoce kvalitní izolací a vnitřním i vnějším ventilátorem, díky čemuž ochladí vaše potraviny o - 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky