pátek 2. února 2018

Nástavec na pečení 4 ks baget francouzského typu

Toastový - program je určen pro pečení lehkého světlého francouzského chleba s křupavou kůrkou a lehkým středem. Celozrnný - program je určen pro pečení. Gravitační držák do auta na ventilační mřížku. KLASIK – program je určen pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a rozinkami 2. RYCHLÝ – program je určen pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba.


Toto nastavení poskytuje delší čas na. Klasik - program je určen pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a rozinkami 2. Sprint - program je určen pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba. PODROBNÝ POPIS PROGRAMŮ 1. Klasik – program je určen pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a rozinkami 2. Sprint – program je určen pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba. Pro tuto pekárnu si můžete stáhnout na naších stránkách i praktický receptář k pečení Zdravý životní styl. Dokoupitelné příslušenství.


Plně automatická příprava zajišťuje optimální hnětení, dostatečné kynutí a kvalitní pečení bez nutnosti vašeho zásahu. Stačí jen použít suroviny neobsahující lepek a péct např. Součástí je i odměřovací pohárek, dvoustranná odměrka, speciální háček na vyjmutí hnětacích háků a receptář k pečení spolu s kuchařkou „Pečeme“.


Máte rádi bagety francouzského typu ? Pak vás určitě potěší nástavec na pečení baget , který je také součástí pekárny Duplica Vital Plus. Forma na pečení baget Emile Henry je ručně vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je velmi odolná. Na přípravu ks pařížských baget. Speciální nástavba a formy Vám umožní i pečení baget francouzského typu. Pečicí nádoba s nepřilnavou povrchovou úpravou je opatřena dvěma hnětacími háky pro kvalitní hnětení těsta.


Pečení baget : NE Provedení výrobku: černá barva CRUSTUM - PROBUĎTE SE VŮNÍ DOMÁCÍHO CHLEBA Elegantní domácí pekárna ETA Crustum je nejen chytrá, ale nechá vás nahlédnout na přípravu těsta, třeba pro váš oblíbený bezlepkový chléb. Automaticky hněte, dovolí těstu řádně vykynout a poté velmi kvalitně peče. Máte k dispozici přednastavených programů. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Bagety totiž kynou až dva dny v lednici a pak ještě -hodin v teple, takže pokud plánujete sobotní snídani do postele, budete muset na těsto zadělat už v půlce týdne.


Určitě se však vyplatí počkat. Až vůně čerstvě pečených baget provoní byt, sotva budete stíhat odbavit zástupy hladových zájemců, kteří vás rázem prohlásí za královnu kuchyně. Domácí pekárna české značky nabízí přednastavených programů pro přípravu nejrozmanitějších druhů chleba, marmelád či těst. Vaším úkolem bude vybrat si ze spousty receptů právě ten váš nejlepší a pak už není na co čekat. Nepřeberný výběr jen pro vás.


Domácí pekárna ETA Crustum je vybavena přednastavenými programy, které uspokojí i ty nejnáročnější pekaře a pekařky. Velké domácí spotřebiče. Bez ohledu na to, zda máte rádi celozrnný , slunečnicový, žitný chléb , protože průměrná energetická hodnota je 2kalorií na 1gramů.


Snídaně: celozrnný žitný chléb (g) s margarínem (g), kvalitní drůbeží šunkou (g – masa) a trochou zeleniny. Oběd : bramborový salát s uzeným pstruhem, polníčkem a rajčaty (foto). Kromě pečení různých druhů chleba (pšeničný, žitný, celozrnný, francouzský, sladký, bezlepkový) lze pekárnu Concept využít také pro přípravu těst k dalšímu použití (kynuté koláče, rohlíky, moučníky, těstoviny, nudle), k výrobě džemů, zavařenin a kompotů.


Aroma do potravin 20ml - AROCO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky