čtvrtek 15. února 2018

Kuchařské nože test

Podobně jako náčiní kuchařské , i nože na zeleninu nabízejí širokou škálu možností. Stejně dobře s nimi zpracujete i ovoce nebo zbavíte maso drobných tukových částí. Do předcházející skupiny někdy řadíme i tzv. Vzhledem k jejich specifickému určení si je ovšem představíme. Do našeho testu jsme vybrali nože kuchařské , které by měly dobře posloužit k většině běžného krájení.


Byly mezi nimi nástroje z uhlíkové oceli, z nerezu i keramiky - všechny s hladkým ostřím.

Délka čepele se nejčastěji pohybovala kolem cm. Koupě speciálního nože se však vyplatí zejména těm, kteří jeho potenciál využijí. Snadno se totiž může stát, že se z něj stane lapač prachu, zatímco víceúčelový nůž bude na roztrhání. Nože s dřevěnou rukojetí nejsou vhodné do myček nádobí.


Nože byste měli uskladňovat v držácích určených pro nože , ne všechny spolu v jedné přihrádce. Každý nůž by měl být zvlášť oddělený (například ve dřevěných stojanech) – kupujte celé sady nožů, ve kterých jsou stojany součástí balení. Velký test kuchyňských nožů Nože - Nůž Aktuality recenze testy Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože , kapesní nože , lovecké nože , kuchyňské nože , meče, dýky, brousky, brusivo.


Poradí vám test kuchařských nožů zaměřený hlavně na ostrost, celkovou odolnost a schopnost krájení.

Počet testovaných produ. I dnes je stále bezpodmínečnou součástí každé kuchyně, a přestože je možné místo něj použít různé moderní spotřebiče, nůž v jeho jednoduchosti nelze nahradit. Mezi nejuniverzálnější z hlediska možného použití patří takzvané kuchařské nože.


Otestovali jsme modelů a zjistili, že i mezi levnějšími lze. Kuchařské nože od společnosti Wüsthof Solingen pro profesionální kuchaře do každé restaurace. Kuchařským nožem nazýváme kuchyňský nůž s klasickým tvarem čepele, který se vyrábí v různých délkách. Důležitou vlastností je vyšší čepel a tvar ostří, který umožní kolébavé krájení bylinek, oříšků a zeleniny.


Vyberajte s nami najlepšie kuchynské nože na trhu. Hodnotenia a rebríčky, aký kúpiť nôž a víťaz testu. Sada kuchyňských nožů Tescoma obsahuje celkem kusů kvalitně zpracovaných nožů z japonské nerezové oceli. Nože s hladkým ostrím – tento druh ostria je ideálny pre krájanie mäsa a zeleniny.


Klasická technika krájania, kolísanie alebo ak chcete sekanie, je presne tým účelom, na ktorý budete tieto nože používať. Nie je to však jediný účel. Rátajte však s tým, že nože s hladkým ostrým treba častejšie prebrusovať. Jsou definovány širokou a robustní čepelí o vysoké tvrdosti. Tyto nože jsou určeny k velmi rychlému, čistému a přesnému porcování a krájení (maso, zelenina, ovoce).


Právě tento nůž bývá každému kuchaři nejbližší a používá jej nejčastěji. Brousek je vhodný k nabroušení různých typů nožů, od nožů s pevnou čepelí až po nože kapesní a kuchyňské. Pravidelná a dostatečná údržbu nožů prodlouží jejich životnost.

Ocílku můžete používat před každým použitím nože , brusný kámen či brousek na nože je vhodné používat 1x za měsíc nebo dle potřeby. Vyzkoušejte náš Alza Test , který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností. Většinou dosahují délky čepele kolem centimetrů. Zároveň mívají ostří, které není rovné, ale ohýbá se nahoru směrem ke špičce nože.


To je usnadňuje krájení, pokud tedy krájíte. Pro zpracování masa je nejvhodnější použít nože kuchařské. Kuchyňské nože lze pořídit po jednotlivých kusech, ale také v sadách, které jsou cenově výhodnější.


Nože Fiskars - užitná hodnota se vyplatí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky