pondělí 5. února 2018

Smaltovaný pekáč sfinx

Kvalitní smaltované pekáče určené pro zdravotně nezávadné pečení. Pečení ve smaltovaných. Firma BELIS se rozhodla navázat na bohatou historii výroby kvalitního nádobí značky SFINX a obnovit tak sortiment, který právě firma SFINX nabízela. Pod značkou SFINX nabízíme velkoobjemové, smaltované Gastro nádobí, vysokojakostní řadu BSE a řadu smaltovaných pekáčů s rovnými dny. Kompletní výsledky vyhledávání.


VAŠE VÝROBKY (maximálně výrobky) POROVNAT. Oválný smaltovaný pekáč BSE SFINX , síla plechu mm, uvnitř tmavě modrý smalt, který je vynikající na údržbu. Belis pekáč s víkem a hladkým dnem SFINX 25cm. Belis smaltovaný dvojpekáč 25cm, 2l, 1cm.


Smaltované nádobí je klasikou na trhu. Pekáče a zapékací mísy) Hodnocení produktu: (recenzí). Pekáč od firmy Belis je kvalitní kus nádobí s velmi dlouhou životností. Je vyrobený v České republice a má smaltovaný vnitřní povrch v modré barvě.


Výhodou smaltu je, že se nespálí, neoškrábe, zachová si svůj lesk a neuvolňují se z něj žádné nežádoucí látky. Tradiční, oválný pekáč , vyrobený technologií SFINX ! Tento smaltovaný pekáč je nedílnou součástí mnoha domácností desítky let. Uvnitř je aplikován vysoce odolný, modrý vnitřní smalt.


Síla stěny mm zaručuje tvarovou stálost a rovnoměrný rozvod tepla při pečení. Historie výroby smaltovaného nádobí pod touto značkou je více jak 1let. Nádobí SFINX je užíváno prakticky ve všech českých domácnostech po celé generace. Vyberte si u nás pekáč nebo plech, který má smaltovaný povrch. Důraz u tohoto nádobí je kladen na praktičnost více než na desing.


Snadno jej budete moci umýt a upečete v něm ty nejlepší mňamky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Oválny smaltovaný pekáč českého výrobu Belis. Vonkajšiu stranu totiž pokrýva ručne nanesená plasticita, ktorá robí tento pekáč unikátnym. Každý jeden kus je originál. Využijte i Vy jedinečnou možnost ke koupi tohoto výrobku.


Smaltovaný pekáč sfinx

Přednostmi jsou vysokojakostní smalt, tloušťka stěny mm, absolutně zdravotně nezávadný způsob pečení a dlouholetá životnost. Klasický smaltovaný pekáč výborne rozvádza teplo a šetrí tak energiu. Tradičný, oválny pekáč , vyrobený technológiou SFINX ! Vnútri je aplikovaný vysoko odolný, modrý smalt. Hrúbka steny mm zaručuje tvarovú stálosť a rovnomerný rozvod tepla pri pečení. Pokud máte dost všech těch předražených pekáčů a hrnců, které se honosí všemožnými technologiemi, pak pro Vás bude smaltovaný pekáč tou správnou volbou!


Kulinář přináší do vaší kuchyně poctivé české nádobí. Vysoce kvalitní plech o síle mm pokrytý poctivým smaltem je zárukou dlouhé životnosti. Smalt se nepřipaluje, neoškrábe se a. Hodí sa ako na pečenie mäsa, tak i buchiet a zapekaných cestovín.


Smaltovaný pekáč sfinx

Uvedená cena platí pre ks pekáča. Hliníkový pekáč využijete jako klasický pekáč s víkem na přípravu masa nebo jako. Je vyroben z ocelového plechu a uvnitř potažen silnou vrstvou smaltu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky