úterý 20. února 2018

Indukční deska test

V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Nejdražší, ale také nejkvalitnější a nejvariabilnější model představuje indukční varná deska EX 675FXC1E od firmy Siemens. Celkové řemeslné a provedení je velmi odolné a odpovídá vyšší ceně.


Vzhledem pak model zapadne do jakékoliv kuchyně, kterou ozvláštní a majitelům dodá pocit luxusu. Neohřívá se tak nejprve plotýnka, která by poté teplo předávala, ale rovnou dno nádoby.

Vybíráme: indukční deska. Výběr kuchyňského vybavení je procesem, který by člověk neměl za žádných okolností podcenit. Veškerý kuchyňský nábytek, doplňky a samozřejmě také spotřebiče by měly být voleny tak, aby uživatelům poskytovaly co nejvyšší míru funkčnosti, spolehlivosti, bezpečnosti i uživatelské přívětivosti.


V porovnaní s nimi však indukční varné desky jak jsme již naznačili, disponují řadou výhod: Rychlost ohřevu – zatímco při plynové, sklokeramické desce se zahřívají nejdříve desky, v případě indukční jde teplo přímo na dno nádoby. Voda v hrnci se tak začne vařit podstatně dříve. Rychlostí ohřevu vody je indukce srovnatelná například s rychlovarnou konvicí. Dostupná a moderní indukční varná deska značky Mora přináší sklokeramický povrch varné desky.


Nižší cena a inovativní funkce dělají z toho modelu varnou desku za rozumnou cenu.

TEST varných desek s návodem jak vybrat nejlepší varnou desku. Dozvíte se, jestli zvolit indukční , sklokeramickou, nebo plynovou, kolik plotýnek a která je dobrá. Přečtěte si recenze lidí, vítěze testů a jak vybrat. Názory uživatelů, kteří již mají zkušenost s výrobkem, mohou v rozhodovacím procesu rychleji nasměrovat k lepšímu produktu, respektive k vhodnější volbě dle vašich specifických požadavků.


Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené. Indukční varná deska – diskuze, recenze. Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno.


Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla. Při plynovém sporáku je to okolo minut a při sklokeramickém až minut. Dokonalá regulace teploty. Recenzie, Skúsenosti a Test ⭐ poradia, ako vybrať lacné, kvalitné a overené produkty. Zozbierali sme testy varných dosiek,.


Ačkoliv je u trouby stále nejběžnější variantou klasické otočné ovládání, u některých modelů můžete narazit i na dotykovou variantu. V tomto ohledu záleží hlavně na osobních preferencích, dotykové ovládání ale zpravidla nabízí jednodušší údržbu, protože se nemusíte zabývat žádnými spárami, ve. Testy sporáků, varných desek a trub – vítěz hodnocení nejlepší sporák, indukční a plynová deska , vestavná trouba Testy sporáků, varných desek a trub – Hledáte, který kombinovaný sporák, trouba nebo varná deska je vítězem hodnocení zákazníků. Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji.


Zmínit můžeme například časovač, se kterým si pohodlně navolíte začátek i konec vaření.

Oceníte také funkci nastavení teploty, některé funkce dokonce umožňují i. Deska má již připojený kabel, zabudované těsnění i fixační pružiny. Testy zboží jsou velmi důležitým ukazatelem kvality výrobku. Mnohdy však nedokáží zohlednit konkrétní účel použití.


Někdy se v testech dozvíme, kolik stovek hodin výrobek vydrží a přitom ho fakticky využíváme pouze pár minut denně, takže nám tak jako tak vydrží věčně :-) Hlavní je tedy sledovat spíše ty parametry, které opravdu využijeme. Proto vždy zkontrolujte celkový příkon před zakoupením. Amp, zatímco indukční varná deska může vyžadovat připojení 20A, 32A nebo dokonce 42A.


Ty budou muset být hard-kablované licencovaným elektrikářem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky