pondělí 26. února 2018

Teplovzdušný výměník 150

Toto nevyužité teplo je odváděno komínem do atmosféry. Díky teplovzdušnému výměníku toto teplo využijete a zvýšíte účinnost kamen. Teplovzdušný výměník kulatý velký 150. Hodnocení produktu:.


Vyrobeno pouze pro nás. Znatelně se tak zvýší účinnost Vašich kamen, zároveň se také sníží celkové náklady na vytápění.

Výhodou tohoto výměníku je jednoduchá montáž bez přerušení kouřovodu, malé rozměry a. Zvýší tak účinnost vytápění, čímž sníží náklady na vytápění. Teplota spalin, které odcházejí do komínu se u krbových kamen pohybuje kolem 2– 3°C. Tento kvalitní teplovzdušný výměník tuto ztrátu promění ve výkon a sníží tak náklady na vytápění až o. Tento teplovzdušný výměník dokáže efektivně zužitkovat teplo z kouřovodů a tím zvýšit účinnost vašich kamen o - a zároveň snižit teplotu spalin. Spolehlivý teplovzdušný výměník českého výrobce KOVO-KRAUS.


Zvyšte efektivitu vytápění. Pokud chcete využít ještě více tepla proudícího kouřovodem, je tento produkt pro Vás ideální.

Prodám krbová kamna s teplovodním výměníkem. Kouřovod průměr externi privod vzduchu. Vybíráte nový teplovodní výměník na kouřovod ? Po velkých útrapách se mu. Materiál : ocelový plech 1. Důmyslný výměník je vlastně rozšířeným kouřovodem s velkou topnou plochou.


Náš výměník je vyroben z ocelového plechu o síle mm. Ocelové kouřovody jsou určeny k viditelnému připojení zdrojů tepla na tuhá paliva (např. kotle na tuhá paliva, krbová, kachlová a jím podobná kamna) do komína, do prostředí obyčejného, bez nebezpečí v. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výměník tepla 1mm malý 2-kW: doručení domů nebo na prodejnu.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Technické parametry teplovzdušný výměník kouřový BETA 150mm. Výkon výměníku je závislý na teplotě spalin a tahových podmínkách. Připojuje se na kouřovod a zvyšuje výkon kamen.


Kč Kamna Andrlík Do obchodu. Speciální teplovzdušná kamna na dřevo s výměníky tepla. Popis: Kachle na drevo majú teplotu spalín cca.

Vďaka teplovzdušnému výmenníku toto teplo využijete a zvýšite účinnosť kach. Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských a zahraničních výrobců. Kontakt : Kontaktní formulář : Ceny paliv : Info o zboží : Výstavy : Tipy, novinky a články o topení Úvodní str.


Detailní popis produktu. Všetky informácie o produkte Dymovod HS Flamingo s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky