úterý 20. února 2018

Konev na vodu 10l

Konev na olej o objemu litrů. Je vyrobena z kovu s povrchovou úpravou galvanickým zinkem. V ceně je konev včetně odklápěcího víčka a krytka vylévacího otvoru s řetízkem.


Desetilitrová konev Classico je nenahraditelným pomocníkem při práci na zahradě. Je velmi pevná, a díky speciální vrstvě, odolné vůči UV záření, nebledne na slunci. Oranžová OBI konev na zalévání z plastu s objemem litrů je ideální pro zalévání na zahradě a na hřbitově.

Má podlouhlou rukojeť a lze na ni nasadit kropítko. Kropítko je součástí balení. Sud na vodu 200l s víkem a kohoutem. Stylová plastová zahradní konev ve světle zelené barvě je určena na litrů vody. Zahradní plastová konev s kropítkem 10l Zahradní plastová konev je nezbytný pomocník jak v domácnosti, tak i na zahradě.


Díky dlouhému tvarovanému k. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. SPRING šroká nabídka velikostí - objemy 3l, 5l, 8l, 10l a 14l velké ucho a odnímatelné kropítko (včetně držáku na kropítko) jsou dalšími přednostmi této konve vyznačuje se zvýšenou o. Slouží k zalévání rostlin, květin, trávníků apod. Zásobník na vodu l. Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy.


Vhodný jak pro použití v dílně, servisu, tak i na zahradě. Doba dodání: ihned Kanystr na benzín l , kov. Součástí každé konve je kropítko v černé barvě. U konví 5l jsou v příslušenství dva tvary kropítek (viz obrázky). Vyobrazené foto může být pouze ilustrační.


Velké ucho a odnímatelné kropítko jsou dalšími přednostmi této konve. Výhodou je speciální tvarování, pro snadnější manipulaci. Zboží vám doručíme na libovolnou adresu. Z důvodu opatření našeho dopravce Toptrans, ale nejde posílat na dobírku pouze na platbu kartou předem nebo převodem.


Nařízení vlády platí ode dne 14. V dodání včetně kropítka. Nenahraditelný pomocník při péče o rostliny doma i na zahradě.

Růžová plastová konev s černým kropítkem. Je vhodná na zalévání pokojových, balkónových i zahradních květin. Možný výběr z několika barevných variant. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky