pátek 16. února 2018

Zahradní lavička litina

Lavičky mají litinové bočnice, sedák a opěradlo z dřevěných latí, převážně smrkových - mohou být v různém barevném provedení. Lavičky lze ve veřejných prostorách ukotvit do podkladu. Zahradní lavice) Hodnocení produktu:. Litinové lavičky jsou vhodné i do soukromých. Moderní vzhled lavičky která je vhodná především do veřejných prostorů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lavička zahradní. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Restaurace Lavicka, Prague: See 6unbiased reviews of Restaurace Lavicka, rated 4. Dřevěná zahradní lavička se zádovou opěrkou je vhodná pro každou terasu nebo zahradu. Vyrábíme městský mobiliář, dřevo - kov - litina , parkové, zahradní a litinové lavičky a stoly, litinové sloupky, drátěný program, odpadkové koše a lavičky pro školy.


Kvalitní venkovní nábytek vyrobený z litiny a olše je vhodný na zahradu, do parku, do lázeňských promenád. Svou noblesou okouzlí každého milovníka historie a pohodlným posezením potěší.

Kovová zahradní lavička Partogus. Velmi oblíbená parková a zahradní secesní lavička Schönbrunn. Délka dřeva je standardně m - možno upravit dle přání. Konstrukce oválného tvaru z oceli a povrchová úprava je komaxit vzor antik (patina).


Jednoduchá a rozebratelná. Kombinace černo stříbrná vypalovaná v peci. Pevná a stabilní litinová hlavička s dřevěnými laťkami. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou.


Lavička se skládá z litinových bočnic, dřevěného sedáku a opěradla. Dřevo sedáku a opěradla je volitelné ze tří druhů a je napuštěno proti plísním a vodě. Dřevo je opatřeno dvěma vrstvami silnovrstvé lazury s odstínem dle přání. Tato kombinace materiálů je osvědčená a navíc černá litina se světlým dřevem vkusně kontrastuje.


Pěkný je i perforovaný vzor designového opěradla, jednoduchý, ale efektní. Díky líbivému provedení se bude lavička Classic skvěle vyjímat na zahradě, terase, v parku, před domem… Zkrátka všude, kde chceme chvíli. Díky svému atraktivnímu provedení je lavička dokonalým doplňkem pro romantické zákoutí Vaší zahrady. Kvalitní stylová venkovní lavička s opěradlam , loketní opěrky, lavička má litinovou konstrukci, na které jsou přimontovány pravé dřevěné desky.


Tato klasická jednoduchá elegantní lavice má pevnou a stabilní kontrukci a kvalitní zpracování,mohutná litinová konstrukce, dřevěné desky z masivního dřeva. Dřevěná lavička nemusí být celá ze dřeva, materiál konstrukce se může lišit.

Tyto materiály patří k. Líbí se vám betonové zahradní lavičky, kovové, litinové nebo dřevěné? Z naší nabídky si určitě vyberete. Máme pro vás desítky typů zahradních laviček, které vás potěší. Mezi nejoblíbenější v celé Evropě patří litinová zahradní lavička Schönbrunn. Součástí našeho portfolia jsou i zahradní lavičky.


Co by určitě nemělo chybět na vaší zahradě? Povrchová úprava Liatiny je ošetrená nanesením hrubej vrstvy čiernej farby na liatinu. Třeba lavice Classic z litiny, plastu a čínského dubu. S dvoumístní zahradní lavičkou Venezia získáte skvělý přírůstek do vaší zahrady. Trvanlivá lavička je vyrobena z lakovaného dřeva a robustní litiny.


Terasa, balkon nebo stín pod stromem se stávají skvělým útočištěm díky této krásné lavičce. Kvalitní 3-místná robustní lavice z masivního týkového dřeva, délka 1cm. Stabilní lavice z týkového dřeva se hodí perfektně do Vaší zahrady, na Vaší terasu, Váš balkon nebo jako dříve přímo před Váš dům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky