pátek 9. února 2018

Beer pong kelímky

Nikdo není povinenkelímky s pivem pít. Do dvou zbývajících nalijeme vodu pro oplachování míčku před hodem. Kelímky postavíme před hráče po deseti nebo šesti ve tvaru trojúhelníku (viz. 4).


Hráči si střihnou, kámen, nůžky, papír. The first Czech BeerPong provider. Originální plastové party kelímky oživí každou Vaši párty! Protihráč Vás může požádat, abyste přerovnali zbývající kelímky , pokud mu například zbývá kelímků a má je rozestaveny jako na obrázku dole, může Vás poprosit, abyste je přerovnal.


A beer pong tournament during this time of self-isolation? Post Malone has found a way. Posty and his good friend MIKE—FKA Mike Stud—took to social media this weekend to announce The Ballina. Whoever gets the most money gets to keep it! Not your normal beer pong.


Americký party styl na každé vaší akci! Beer Pong je nejpopulárnější vysokoškolská hra v USA. Vítězí ta dvojice, která jako první trefí ping pongovým míčkem všechny kelímky soupeře. Každý tým má možnost kdykoliv před svým hodem přestavět formaci kelímků, na které hází.


Beer pong na soukromých akcích má ostatně vždy dost odlišností. Kelímky se však vždy musí mezi sebou dotýkat a tvořit formaci trojúhelníku, kosočtverce, popř. Poslední dva kelímky mohou být postaveny za sebou nebo vedle sebe. Na vítěze pak čeká originální stůl mistrovství ČR, trofej a pivo na rok ZDARMA! Vyhrává tým, který zasáhne jako první všechny kelímky soupeře.


Tým se skládá ze dvou hráčů, na straně každého týmu je kelímků srovnaných do rovnostranného trojúhelníku. Největší a nejdéle fungující síť turnajů ve hře beer pong v České republice. Trefený kelímek musí soupeř vypít. Pokud nemáš stůl a další věci ozvy se nám.


Buy here - we got it all at the best price and quality! Fast delivery Cheap prices JavaScript seems to be disabled in your browser. Pivní pong je jedna z nejznámějších a nejzábavnějších her, které se hrají v hospodách a na studentských kolejích po celém světě. Technicky jde o alkoholickou hru, ale pivní pong vyžaduje také dovednosti a trochu štěstí.


Potřebujete beer pong stůl, pingpongové míčky, kelímky , pivo a vodu. Každý tým má před sebou kelímků sestavených do tvaru trojúhelníku. Hrají vždy dvoučlenné týmy proti sobě.


V Plzni jsme tuto zábavu přeměnili v unikátní sportovní zápolení. Hra spočívá v tom, že dva týmy mají své straně stolu nalito kelímků s místním pivem. Stačí jen zasáhnout pivo, které soupeř drží v ruce, hra končí a na toho komu se to povede čeká obdiv a nehynoucí sláva. Ambicí firmy je ve Spojených státech nahradit tradiční plastové kelímky. Již řadu let vědci upozorňují na škodlivé účinky hliníku, pokud se nahromadí v lidském organismu.


Každý tým získává originální beer-pong kelímky , které mu po turnaji zůstávají. Startovné na tým 20- Kč. Jako bonus obdrží při registraci každý hráč Red Bull zdarma.


Tam jí hají snad všichni vysokoškolští studenti, dokonce se i pořádají celostátní turnaje. Pravidla jsou jednoduchá, v detailech se mohou místy lišit. Avšak ty zákaldní jsem Vám sepsal, takže doufám, že budete co nejdříve hrát!


Zapůjčení stolu Cena zapůjčení stolu zahrnuje pouze zapůjčení samostatného originálního stolu Beer - Pong.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky