středa 14. února 2018

Hodinový strojek velké ručičky

Quartzový strojek se zvýšeným kroutícím momentem Q800. Upozornění: Samolepící hodiny působí na prezentačn. Designové nástěnné hodiny Karlsson budou díky svému elegantnímu a nadčasovému designu skvělým doplňkem každého interiéru.


Jsou vyrobeny z lakovaného kovu. Holandská značka Karlsson je předním.

Nástěnné dekorační hodiny ve svobodném designu, vhodné pro mnoho designových úprav. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Ručičky jsou v oblíbeném vintage stylu.


Hodinový stojek má krátký závit (nízkou hřídelí) cm. Tento strojek je vhodný pro materiál o síle maximálně 3mm. Sada obsahuje: - hodinový strojek s krátkým závitem - černé dlouhé.


Matičkou lze upnout materiál o max.

Samotná délka šroubovací osičky je - mm, průměr mm. Tento hodinový strojek s délkou hřídelky ciferníkových ručiček 1mm je vhodný pro masivnější ciferníky. DCF hodinový strojek , ručičky mm, černý. Nejkvalitnější bateriový hodinový strojek řízený krystalem.


Výrobce UTS Německo Tichý chod strojku. Robustní kovový úchyt součástí. Speciální typ strojku se zesílených chodem pro velké ručičky. Součástí dodávky jsou sady.


V kategórii Hodinové strojčeky najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Sada ručičiek vhodná pre hodinové strojčeky s obj. Technické údaje: - napájení 1x AA baterie (není součástí dodávky)- rozmě. V kategorii Hodinové strojky naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Plynulý chod vteřinové ručičky. Baterie není součástí dodání. Spuštěný strojek velmi jemně slyšitelné tiká.

Postup: strojek vsaďte do hodin ze zadní strany a zafixujte z přední strany matičkou. Potom nasaďte ručičky v tomto pořadí: hodinová, minutová. Bylo jich celkem 5typů. Z toho 1z nich - mechanických - bylo spuštěno a seřízeno tak, že odbíjely a hrály všechny najednou v průběhu jedné minuty.


Najdete zde také kyvadlové tyče a čočky. Co k výrobě kromě hodinového strojku z naší nabídky využít? Dřevo, překližku, starou gramofonovou desku – zkrátka to, co vás napadne!


Hodiny jsou bez hodinového strojku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky