čtvrtek 8. února 2018

Kanystr na benzín

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dvojitý kanystr , 3l a 5l na palivo a olej, v oranžové barvě.


Kč Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Včetně nalévacího hrdla. Bezpečnostní kanystry na hořlaviny. Kanystry na benzín a naftu. V nabídce kanystry různých objemů. Nezapomeňte, že podle StVZO se kanystr na benzín smí používat do let od výroby a následně musí být vyměněn za nový.


Plastový kanystr na nebezpečné kapaliny l. Sikkia plastový kanystr na benzín , 10L, x 34x cm.

Nádoby konstruovány pro přepravu a skladování. STIHL kanystr na benzín. Plechové kanystry na benzín i naftu. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou.


Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte. Při tankování stačí nasadit na hrdlo nádrže a. Prodám plechový kanystr. Je to podceňovaný autodoplněk, který většinou zakoupíte draze na benzínové pumpě, až když jej opravdu nutně potřebujete. Silné provedení zajišťuje dlouhou životnost.


Robustní držák pro uchycení kanystru ke čtyřk. Najděte si kanystr nebo jinou nádobu, do které palivo odsajete. Postačí jakýkoliv klasický kanystr na benzín odpovídající velikosti, pokud jej lze uzavřít. Jelikož jsou plyny unikající z paliva zdraví nebezpečné a neměli byste riskovat ani rozlití paliva, není příliš dobrý nápad přepravovat palivo v kyblíku či.


Výhoda těchto kanystrů je jejich odolnost, pevnost a ochrana před statickou elektřinou. Pružná hubice na tomto typu kanystru je ideální pro bezchybné nalití kapaliny do nádrže, neměla by ukápnout ani kapka paliva, pokud nástavec nebo hubici správně zašroubujete a zasunete do hrdla.

Přečtěte si podrobně vlastnosti a všechny parametry. Vyrobeno z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s vysokou mechanickou pevností. Boční plastové úchyty na popruh či jiné uchycení kanystru. Lze plnit čerpací pistolí. Objem litr Délka mm Šířka 1mm Výška 2mm Průměr hrdla vnitřní mm Průměr hrdla vnější.


Zcela nový 15-litrový kanystr na benzín do kolových strojů nabízí inovativní způsob tankování, zejména díky jedinečnému umístění ergonomických úchopů a speciálnímu úložnému prostoru pro hubici. To vše vám umožní snadno zvednout a přenášet kanystr , a - co je nejdůležitější - rychle natankovat bez úniku paliva. V našem sortimentu nalezenete plastové i plechové kanystry na benzín a naftu, trychtýře či přečerpávače.


Odolný kanystr na vodu s kohout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky