pondělí 19. února 2018

Oblečení pro gastronomii

Kuchařské oblečení , oděvy pro gastronomii Hledáte pracovní oděvy a obuv pro kuchaře nebo číšníky pro využiti v gastroprovozech a velkokapacitních kuchyních? Na e-shopu Gastromania. CZ můžete objednat kompletní gastro oblečení pro kuchaře , kuchařky, řezníky, číšníky a servírky.


Kvalitní české oděvy pro gastronomii. Kuchařské rondony a pracovní oděvy pro kuchaře, číšníky a servírky. Zakázková výroba z kvalitních materiálů plus výšivka či potisk.

Oblečení pro gastronomii. Přestože se jedná o oděvy pracovní, dámské oděvy působí žensky, ne jen pracovně. Většinu výrobků šijeme podle vlastních návrhů tak, aby společně tvořily jedinečnou kolekci. Nabídka je zpestřena o doplňky. V kategorii Gastro oděvy si můžete vybrat z velkého množství profesních oděvů pro gastronomii od různých firem.


Můžete si vybrat nejen kuchařské oblečení , rondony, oděvy pro řezníky, ale i zástěry, šátky a čepice pro různé profese a pomocný personál. Zástěry, kravaty až v barevných odstínech. Zajímavý výrobci jako je Karlowsky, CG worwear.

V nabídce pro gastro nabízíme více variant triček košilý od velikostí xs - 6XL. Vše vzniklo přímo z praxe. Po čase stráveném v anglických kuchyních v hrabstvích Wiltshiru a Berkshiru jsem po návratu zjistil, že oblečení , na které jsem si zvykl, tu není možné sehnat. GastroPEX GastroPEX - gastro stylisté Naše společnost upřednostňuje osobní přístup ke každé zakázce. Prvořadé je, aby klient v našem outfitu nejen dobře vypadal, ale dobře se i cítil.


Internetový obchod s GASTRO vybavením pro hotely, restaurace a gastronomický provoz. V našem E-shopu naleznete gastronomické vybavení různého druhu a značek. Dále se zabýváme prodejem profesního oblečení.


Naše profesní oděvy pro gastronomii zahrnují široký sortiment oděvů pro servírky, číšníky a barmany. Nabízíme vám i pracovní gastro oděvy pro kuchaře, kuchařky a pomocný personál v gastronomických a potravinářských provozech. Jelikož jsou nabízené produkty bez nápisů a značek jsou tak ideální pro firmy na vyšití svých firemních log a značek, což jsme schopni také zajistit.


Marmiton - oblečení a potřeby pro gastronomii , wellness a zdravotnictví. Prodej kuchařských rondonů, kalhot, zástěr, čepic, kuchařské obuvi i profesionálních kuchyňských nožů, číšnických zástěr a oblečení , oblečení pro wellness, řezníky, pekaře, kuchaře atd. Nejširší výbeř sortimentu pro gastronimi, stolování, servírování a přípravu pokrmů nabízí rodinná firma SAHM s více jak 1letou tradicí. U oblečení pro kuchaře se hledí v prvé řadě na praktičnost, která zároveň působí čistě a esteticky. Materiály pochází z České republiky, také ze zemí Evropské Unie.


Nabízíme kvalitní české výrobky přímo z naší dílny nejen pro kuchaře ale i další profese. Nabízíme šití SLAVNOSTNÍCH RONDONU dle nabídky v kategorii pánské oblečení Dodávky pro hotely,restaurace a stravovací zařízení dle požadavků objednatele.

Tento online-shop používá cookies pro dosažení optimálního zážitku z nakupování. Kuchyňský inventář, nádobí pro gastronomii Profesionální nádoby na vaření jsou základem každých gastronomických služeb. Právě proto pro naše zákazníky máme připravenou bohatou nabídku profesionálních hrnců , nádob na pečení a zapékání, kuchyňských mis , van a věder, profesionálních pánví , různých druhů gastronádob, vík na gastronádoby, forem a. Každá práce je jiná – a téměř každá profese má svoji vlastní uniformu. Zdravotnické haleny a různé druhy pracovního oblečení v bílé barvě jsou typické pro oblast zdravotní péče.


Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu. K přednostem, jež můžeme zákazníkům nabídnout, patří především rychlost dodávek a bezkonkurenční ceny produktů, potažmo služeb. Pro více infromací nás neváhejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky