pátek 16. února 2018

Americká lednice beko recenze

LG GSL760PZUZ je americká lednice s velkou kapacitou chladničky i mrazničky. Pojme potraviny až pro osm lidí, díky objemu 4a 1litrů. Je vybavena výrobníkem ledu a výdejem filtrované vody, kterou čerpá přímo z vodovodu. Chladicí část má objem 3litrů a mrazicí část 1litrů.


Mrazák je umístěný dole a je rozdělený na dvě části.

Jedna z těchto částí slouží jako mraznička a druhá jako multifunkční zóna. Je možné v ní nastavit režim. Je sice poněkud dražší, než běžné modely, nicméně věřte nám, že to její využití a efektivitu nikterak nelimituje. Aktivní modré světlo se stará o pokračování fotosyntézy v zelenině a ovoci. Málokterá americká lednice si také může dovolit absenci technologického a funkčního vybavení.


V tomto ohledu si tedy můžete být jistí, že americká lednice bude vysoce kvalitní a vybavená. Důvodem je velká konkurence mezi výrobci.

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. BEKO RCSA 270K20X Kombinovaná chladnička BEKO RCSA 270K20X v elegantním nerezovém provedení. Americká lednice je nejen designový prvek, ale také investice do budoucna pro celou rodinu.


Americké lednice jsou perfektně funkčně vybavené a vhodné do velkých domácností. Lednice Vám umožní nadstandartní prostor pro Vaše potraviny a inovativní design. Už nemusíte číst všechny recenze na lednice - v naší redakci to děláme za Vás a šetříme Váš čas!


Cenově spadá do kategorie střední třídy, ale oplývá funkcemi, které by ji občas mohly závidět i mnohem dražší modely. Konstrukce je spojena s řadou možností. Naprostou klasikou jsou dvoudveřové americké lednice , které mají jednu část určenou na chlazení a druhou na mrazení. Existovat však mohou nebo také čtyřdveřové americké lednice , kde je mrazák. Velká recenze spotřebičů!


Americká dvoudveřová lednice (Side by Side) – základní typ, jedna část nabízí chladící část, druhá zase mrazicí Americká čtyřdveřová lednice – má rozdělení dveří do kříže, takže lze otevřít nejen pravou a levou polovinu, ale také horní a spodní část. Informace o užitném objemu a dalších parametrech naleznete na energetickém štítku americké lednice. Konkrétní objem závisí na počtu členů domácnosti a běžném množství skladovaných potravin.


Mnozí uživatelé jí vyčítají vyšší hlučnost (dB), takže se nehodí pro kuchyně úzce propojené s obývákem.

Výrobce také klade velký důraz na hygienické podmínky. Nehořlavé těsnění dveří na lednici jsou vyrobeny z antibakteriálního materiálu. Beko Active DUAL COOLING Systém Moderní chladící technologie, která poskytuje ideální úroveň vlhkosti a teploty a zajišťuje ty nejlepší podmínky pro uchování potravin. Díky oddělenému systému chlazení a cirkulace vzduchu v chladničce a mrazničce zůstávají potraviny déle čerstvé a zároveň se nemíchají jejich.


Tímto způsobem můžete zachovat celkový design a vzhled Vaší kuchyně. Jestliže zvolíte vestavnou lednici, nejspíše můžete upustit od. Dokáže vám zprostředkovat tu nejvyšší možnou kvalitu, jakou si dokážete v 21. Máme malou koupelnu a kvůli karmě v místě nad pračkou by se nám nevešla sušička na pračku, takže jsme vybírali podle rozměrů. Lednice je opatřena velkým LCD displejem a vnitřním LED osvětlením.


S párou se zatím seznamuju, ale při prvním použití mě překvapilo, že fakt funguje a prádlo nebylo jak žvanec. Kompletní informace o produktech značky Beko - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Beko na jednom místě - Heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky