pátek 7. července 2017

Akumulátorové nůžky na trávu test

Nehledě na to, že je často potřeba stříhat i živý plot nebo keře. K tomu jsou potřeba dobré nůžky na trávu. Akumulátorové nůžky na trávu vypadají jako malý žací stroj. Tady je podstatná především šířka „žacího stroje“. Jedná se model, který využívá Li-Ion akumulátor s napětím 1V.


Díky jeho vysoké kapacitě je zajištěna i dlouhá doba práce, a to až zhruba 1minut na jedno nabití. Téměř okamžitě lze nůžky na trávu přestavět na nůžky na keře. Sada akumulátorových nůžek na trávu a keře GARDENA je všestranným pomocníkem pro vaši zahradu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Testovali jsme benzínové, elektrické, akumulátorové , ruční i robotické sekačky. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat sekačku.


Spolehlivé a zároveň dostupné elektrické nůžky na trávu a keře od českého výrobce. Mezi přednosti patří vyjímatelný akumulátor a již v balení obsažená dvojice střižných lišt. Doba nabíjení (z na 1 ) pak bývá v rozmezí 2-hodin. Zjednodušeně lze říci, že čím delší dobu provozu nůžky mají, tím déle se i nabíjí.


Nastavitelná teleskopická násada pro pohodlné horizontální a vertikální začišťování okrajů trávníku. Pro tento test jsme zvolili nůžky akumulátorové , které jsou vhodné k pravidelné údržbě a tvarování živých plotů i dalších dřevin. Nůžky na živé ploty akumulátorové. Jejich velkou výhodou je, že vás při práci neomezují přívodní elektrické kabely a je možné je použít i tam, kde elektřina není v dosahu. Vyzkoušejte náš Alza Test , který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností.


Nejlepší nůžky na trávu mají nepřilnavou vrstvu na nožích, aby se na nich nezachytávali zbytky trávy, díky čemuž je stříhání přesné a důkladné. Pomůže například test AKU nůžek na trávník , čtěte si recenze a podívejte se, co lidé nejčastěji kupují a jak jsou s tím spokojeni. Při jejich údržbě nenalézají využití jen sekačky, ale mnohdy i nůžky na trávu.


S jejich pomocí se totiž dostanete tam, kam byste jinak neměli přístup. Vzhledem k tomu, že s koncem sezóny nabízejí firmy různé slevy, připravili jsme pro vás tento text. Mám několik produktů od s. Součástí nůžek je teleskopická rukojeť a vodící kolečka. Typy nůžek na živý plot.


Rozlišují se nůžky benzínové, elektrické a akumulátorové , které jsou sice rovněž založeny na elektrické energii, ale jejich výhody a nevýhody jsou zcela rozdílné. Pridanou hodnotu tohto modelu je príjemná manipulácia, keďže rukoväť je možné natočiť do požadovaného uhlu. Rukoväť je nielen ergonomická, ale je vyrobená z mäkčeného plastu, a tak výborne sadne do ruky. I za absence přívodního kabelu jsou aku nůžky skvělým pomocníkem i do těžko dostupných míst.


Předností nůžek na keře Bosch ISIO je malá hmotnost. Vhodné jak pro přesný střih okrajů trávníku, tak pro formování malých keřů. Cena Do zahradní sekačky můžete investovat pár tisíc korun, ale také několik desítek tisíc. Nejoblíbenější značky sekaček na trávu.


Nabízí sekačky benzínové, elektrické i akumulátorové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky