pondělí 17. července 2017

Eta andare animal

Bezsáčkový vysavač Andare Animal disponuje turbokartáčem pro efektivnější vysávání vlasů či zvířecí srsti z koberců, je tedy vhodným kandidátem pro domácnosti se zvířecím kamarádem. Tam najde své využití také úsporný ETA Salvet Animal. Je to náš první bezsáčkový vysavač. Myslel jsem, že jen budu vysypávat smetí, zjistil jsem, že musím zhruba každý půlrok kupovat filtry za 3kč, protože tyto filtry se zanáší jemným prachem a vysavač přestává sát.


Ale to je asi stejné u všech bezsáčkových vysavačů. Bezsáčkové vysavače ETA potěší milovníky okamžitých výsledků. Vysajete, zásobník jednoduše vyklepnete do koše a prach a nečistoty jsou pryč. Elektromos vezérlése megakadályozza a motor túlmelegedését. Kifejezetten jó választás kisállatokat tartó háztartásokba, speciális szívófejének köszönhetően.


Vysavače ETA jsou tu pro každého. Sáčkové vysavače nabídnou maximální výkon a efektivní zkrocení všech nečistot, bezsáčkové vysavače se pak pyšní vysoce účinnými filtry a možností vysávat i bez nutnosti dokupovat náhradní sáčky. The ETA Andare Animal vacuum cleaner is made just for you. This bagless vacuum cleaner is suitable for vacuuming pet hairs.


With the unique DermoPet attachment, you can treat the skin and hair of your pet. The animals get rid of dirt, pollutants and allergens such as dust and pollen. The vacuum cleaner has a high suction.


Naše hodnocení a závěr. S ohledem na mnoho různých nástavců a dobrou účinnost vysávání koberců tímto modelem výrobci směřovali převážně na majitele domácích mazlíčků, jeho přednosti ale ocení jistě i ostatní uživatelé. Az ETA Andare Animal ideális porszívó különösen háziállatoknak.


Eta andare animal

Szőrtelenítő és nagy teljesítménye 3W. Vysávač ETA Andare Animal - najlepší priateľ domácich maznáčikov. Vďaka svojmu špeciálnemu príslušenstvu nájde svoje uplatnenie hlavne v domácnostiach s domácimi miláčkami. Pokud jste majitelem domácích mazlíčků, víte moc dobře, jak je nesmírně obtížné udržovat vaší domácnost k čistotě a bez všudypřítomných chlupů, které se velmi jednoduše zachytávají na kobercích, čalouněních a nebo pouze na oblečení. Bezvreckový vysávač Andare Animal disponuje turbo hubicou pre efektívnejšie vysávanie vlasov či zvieracej srsti z kobercov, je teda vhodným kandidátom pre domácnosti so zvieracími maznáčikmi.


Tam nájde svoje využitie tiež úsporný ETA Salvet Animal. Příznivce osvědčené klasiky nezklamou dobře známé vysavače s hadicí, ať už se sáčkem či bez něj. Novější verze má zachováno vše dobré a odstraňuje některé nedostatky této verze.


A přitom cena je jen o pár set vyšší. Je tišší, lépe filtruje prach a sací výkon je v podstatě stejný. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov.


Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. Model disponuje motorem s příkonem 8W, který vám zaručuje účinné odstranění prachu. Všechny zachycené nečistoty se shromažďují v prachové.


Nádoba je dodávána včetně pěnového filtru a hepafiltru. ETA Andare Animal je ideálny vysvač najmä do domácnosti s miláčikmi. HEPA filtr, nebo aktivní ochranou motoru proti přehřátí. Disponuje totiž nástavcami pre odstránenej chlpov i vysokým výkonom 3W.


Ideálny pre domácnosti s maznáčikmiETA Andare Animal je bezvreckový vysávač, ktorý vďaka prítomnosti ECO motoru vyniká predovšetkým svojou úspornosťou. Náhradní díly na domácí spotřebiče ETA. Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy spotřebičů ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem.


ETA na vysavače, průtokové ohřívače vody, přímotopy, žehličky a další elektrospotřebiče ETA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky