úterý 11. července 2017

Rustikální trouba gorenje

Trouba , která je nyní ještě prostornější, má oválný tvar, který napodobuje tradiční pece na dřevo. To umožňuje optimální cirkulaci vzduchu kolem pečeného jídla, aby bylo jemné a šťavnaté zevnitř a úžasně křupavé zvenčí. KUCHYNĚ gorenje , to je design, který si může dovolit mladý pár, rodina s dětmi i babička s dědečkem.


Díky zkušenostem našich návrhářů, kvalitnímu nábytku a sladění kuchyňské linky a spotřebičů jedné značky vznikají kuchyně na míru i těch nejnáročnějších zákazníků. Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky účinné domácí spotřebiče uživatelům ve více než sedmdesáti zemích po celé zeměkouli, a zvyšuje tak kvalitu jejich života už déle než let.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pro až osoby v domácnosti postačí trouba o velikosti až litrů. Pro až osoby volte troubu o velikosti až litrů.


Udává energetickou náročnost spotřebiče. Vybírejte trouby z energetické třídy. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Pro zastánce osvědčeného designu jsou tím pravým retro neboli vintage kuchyně. Retro design je hravý a poutá na sebe pozornost. Stejně tak si velmi zakládá na praktičnosti a dokonalé funkčnosti každého prvku.


V naší nabídce najdete tmavé rustikální spotřebiče i světlé rustikální spotřebiče. Atraktivní rustikální kompaktní mikrovlnná trouba TEKA MWR BI (smetanová) o objemu trouby litrů,5-ti stupni výkonu mikrovln, nerezovým interiérem a. Na dotaz „rustikalni trouba vestavna“ jsme našli: Pečicí trouby. Rustikální skříň Bolero na vestavnou troubu a mikrovlnku.


Toužíte-li po retro kuchyni, kde budou všechny spotřebiče v jednotném rustikálním stylu, pak jste tu na správném místě. Je vybavena funkcí křupavá kůrka (zapečení), která Vám umožní si jídlo nejen ohřát, ale i zapéct. Kromě klasického mikrovlnného ohřevu a funkce na. Trouba je vybavena tangenciálním ochlazováním trouby a dvířek. Namísto předcházejících umožňuje trouba Superior využití až úrovní současně.


Multifunkční trouba BigSpace - l. Extra velká využitelná pečící plocha. Free Shipping Available.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac.


Trouba patří k takřka základní výbavě každé kuchyně. Jak vybrat tu nejvhodnější vestavnou troubu do vaší kuchyně? Odkazy na odborné recenze.


Na výběr máte pečení s ventilátorem, horní a spodní těleso, infra gril a infra gril s ventilátorem, spodní těleso s ventilátorem, infra topné těleso malé, rozmrazování nebo pomalé a rovnoměrné pečení GentleBake. Rodinný internetový obchod specializující se na vestavné spotřebiče, domácí spotřebiče, dřezy, vodovodní baterie od spolehlivých značek AEG, Electrolux, Faber, Franke a dalších. Gorenje Essential B2O735E20X, nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky