čtvrtek 6. července 2017

Skleněná karafa na whisky

Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol. V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky , karaf na whisky , karaf na rum nebo koňak. Karafy jsou vyrobeny z českého křišťálového skla.


Stylová karafa na whisky se skleněnou zabroušenou zátkou se navíc stane jedinečným doplňkem vašeho baru. A využít ji může i vaše manželka na oblíbený koňak a další lihoviny. Podívejte se také na naše krásné whiskovky, skleničky na rum nebo kompletní whisky sady pro lepší chuť. Na FAVI nájdete krásne sklenené či krištáľové karafy na whisky. Tvůrci této karafy na whisky vytvořené z bezolovnatého českého skla nám s vtipnou nadsázkou připomněli, co se stává, když to s pitím přeženeme.


Hodnocení produktu:. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla.


Skleněná karafa na whisky

Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé. Ideální je těsnící víčko dózy, které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost. Dožičíte si whisky radšej sám alebo s priateľmi?


Tak či onak, sklenené karafy zmenia jej rozlievanie na zvláštnu príležitosť. A využiť ju môže aj vaša žena na obľúbený koňak a ďalšie liehoviny. Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů.


Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice. Detail produktu Do obchodu. Luxusní skleněná karafa Elegantní karafa ideální na whiskey , rum, destiláty, víno a vodu. D okáže proměnit i docela obyčejnou domácí pálenku v neobyčejně důstojné pití. Je perfektně navržená tak, aby se její obsah dobře naléval, aby byla stabilní na stole a dobře padla do ruky.


Karafa je na dotek chladivá a hladká. Skleněná karafa na whisky se skleněným uzávěrem z masivního bezolovnatého křišťálového skla. Dodáváno v tmavomodré dárkové krabici.


Skleněná karafa na whisky

Podávajte whisky stylově s whisky karafou Laguna z bezolovnatého křišťálového skla. Ekologicky šetrná sklovina bez sloučenin olova má špičkové parametry srovnatelné s českým křišťálem. Vlastnosti skla zlepšuje příměs titanu, zaručující větší pevnost a. Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny. Nikdo nepřihazuje, buďt. Tato karafa na whiskey je nádherným produktem zlatých rukou českých sklářů.


Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Karafa na whisky skleněná DROP 1L SP Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely. Luxusní karafa na whisky se skleněným uzávěrem z masivního bezolovnatého křišťálového skla.


Skleněná karafa na whisky

Karafa na whisky zo série Highland od nemeckého výrobcu Nachtmann s krásnym brúseným dekorom má silné dno a výraznú ozdobnú štvorhrannú zátku. Nádherný krištáľový kúsok, ktorý vám umožní servírovať prémiovú whisky a ďalšie alkoholické nápoje za každých okolností so štýlom a eleganciou. Whisky by mala byť servírovaná do pohárov.


V případě alkoholu můžete využít doslova luxusní řešení, jakým jsou karafy na alkohol. Vhodné řešení do každého prostředí, a i pro ty nejnáročnější vyznavače kvalitního pití. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Bohemia Jihlava karafa na whisky Crack 9ML Smyslná linie hran a linek připomínající rozbité sklo vás nenechá ledově klidnými. Při každém uchopení karafy, kdy bude vaše dlaň snímat veškeré detaily českého křišťálu, se vaše tělo připraví na chuť vaší oblíbené whisky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky