čtvrtek 27. července 2017

Metr piva

Každé pivo je jiné, každé pivo je z jiného pivovaru. Stupňovitost piv je od 10° do 14°. Ve výběru jsou pouze světlá nebo polotmavá piva. Minimální trvanlivost piv je min.


Darujte metr piva v originálním dárkovém balení.

Objednejte si v e-shopu. Metr piv je tradiční česká míra množství vypitého piva. Do metru se vejde natočených tradičních půllitrů s uchem a jeden velký panák rumu - říká se tomu nejdelší český long drink :) Piv v lahvích se do jednoho metru vejde kousků. Jednotka je odvozena z počtu půllitrů postavených v zákrytu do řady, jejíž délka je nejblíže metru.


Ze vzdálenějších koutů máme piva ze severní Ameriky, Mexika, Thajska nebo Japonska. Zahraniční piva zpestří naše pivní dárkové koše, přepravky i dárkové balíčky. V našem pivním e-shopu najdete výběr těch nejlepších piv z malých a středních pivovarů včetně piv nepasterovaných jako jsou piva z pivovaru Bernar Hubertus, Strakonice nebo Svijany.


Jestli sháníte originální dárek, tak jste tu správně!

Pivní dárkové koše, pivní přepravky a dárkové krabice s výběrem piv z malých a středních pivovarů, dárkové kazety a mnoho dalšího jsme pro Vás připravili právě zde. After the excellent initial training, our staff quickly became adept at creating floor plans and. Our new desktop experience was built to be your music destination. This video is unavailable.


Na Pivní patronu i Metr piva lze umístit věnování popř. Používá se často jako výhra sázky, nebo jiné chlapské soutěže. V produktech zvolte položku Věnování a požadovaný text napište do poznámky. Za kolik minut uběhnete metr piva ? V Počernickém pivovaru můžete ochutnat nejen 12° stupňový Počernický ležák, který je vařen podle původní receptury z 19.


Metro vam nudi najveći izbor svježih i kvalitetnih proizvoda kojima možete vjerovati. Pronađite ponude s najboljim cijenama u našim online katalozima. Rock club Strojovna, Hradec Králové.


Lukáš Svoboda - Lokál, Praha. Chybět nemůžou ani zahraniční speciály a také něco k zakousnutí. Aktuálne akčné letáky – Platnosť METRO akčných letákov je obvykle dní alebo mesiac. Letáky s dlhšou platnosťou nájdete takisto v sekcii aktuálna ponuka.


ODLUKA O IZMENI RADNOG VREMENA.

U skladu sa Odlukom o proglašenju vanrednog stanja od 15. Republike Srbije i preporučenim merama nadležnih organa, a u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-1 privremeno se menja radno vreme svih METRO prodajnih objekata. Když přinesete jako dárek oslavenci půl metr piva , budete určitě nejoblíbenější gratulant.


Nabízíme vám dřevěný nosič od českého truhláře, do kterého se vejde sedm l lahví. Nápoje můžete vybírat z jednotlivých záložek ( piva , vína, destiláty nebo kontejly) a nebo přímo z oblíbených nápojů (záložka označená hvězdičkou). Stejně tak je možné nápoj z oblíbených odstranit. Svátek otců nemá oficiálně stále své místo v českém kalendáři- jaká nespravedlivost! Navzdory tomu překvapivě panuje většinová shoda o tom, který den se slaví den otců.


Kdy můžete po skleničce piva či vína nebo po velké párty sednout za volant. Sestavte si svůj vlastní graf odbourávání alkoholu. Váš průvodce na cestě za dobrým pivem - seznam výrobně činných pivovarů České republiky a Slovenska, zprávy, články a reportže z pivovarů a pivního dění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky