úterý 18. července 2017

Domácí pekárna concept pc5060

Celý proces pečení chleba je plně automatický, stačí vložit ingredience a vybrat si jeden ze programů dle vašeho přání. Prvním může být podprůměrná maximální hmotnost bochníku. Ta sice nepatří k nejmenším, stále se drží nad kg, ale chcete-li péct chleba pro velkou rodinu, asi stačit nebude. Na druhou stranu má pekárna , jako většina. Neomezujte své možnosti.


Klasické domácí pekárny jsou výborným pomocníkem v kuchyni, když zvládají upéct čerstvý chleba, vytvořit těsto na dorty i pizzu nebo zavařovat marmelády. S pekárnou od značky Concept však získáte ještě něco navíc. Speciální nástavba a formy Vám umožní i pečení baget francouzského typu. Využít můžete tři druhy zbarvení kůrky, dvanáct důmyslně navržených programů pak umožňuje pečení rozmanitých druhů pečiva a těsta. Pekárna nabízí celou řadu výho díky kterým umí usnadnit život v každé domácnosti.


Vybírat můžete z dvanácti přednastavených programů pro přípravu nejrozmanitějších druhů chleba, marmelád či těst. Díky speciální nástavbě a formy upečete i čtyři bagety francouzského typu. Pekárna od Conceptu nabízí celou řadu výho které usnadní život v každé domácnosti. Po ukončení programu se pekárna automaticky přepne do speciálního režimu KEEP WARM, který udržuje.


Pokud budete péci chléb pro více lidí, pak vybírejte pekárny s větším objemem. Výběr značek, jako je Eta, Sencor, Gorenje nebo Guzzanti. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat domácí pekárnu. Nechybí ani nastavitelný hodinový časovač.


Využiť môžete tri druhy sfarbenia kôrky. Dvanásť dômyselne navrhnutých programov potom umožňuje pečenie rozmanitých druhov pečiva a cesta. Využít můžetenbsp;tři druhy zbarvení kůrky,nbsp;dvanáct důmyslně navržených programů pak umožňuje pečenínbsp;rozmanitých druhů pečiva a těsta. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Domácí pekárny značky CONCEPT. Jistota spokojeného nákupu je naší prioritou ! Západních Čechách - 2x Klatovy, Sušice, Domažlice.


Zboží odesíláme do prac. Nabízím domácí pekárnu Concept včetně veškerého příslušenství a návodu. Příslušenství obsahuje násobku na vodu a odměrku a stojánek na bagety. Pekárna má programů pro různé druhy chleba a přípravu těsta nebo marmelády. Nádobu lze mýt v myčce.


Domácí pekárna concept pc5060

Odložených start hodin. PEKÁRNA bude dostupná až po 10. Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Oproti pečení v troubě se lze u pekáren chleba setkat s možností, kdy ji pouze naplníte přísadami a ona si je sama promíchá, uhněte těsto, nechá vykynout a začne péct.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky