pondělí 10. července 2017

Odšťavňovač concept 7065

Tím je dosaženo maximálního množství čerstvé šťávy a zůstane jen minimum odpadu. A i ten se dá ještě dále využít. Lis na ovoce, Smoothie maker a Cold Dessert Maker v jednom.


Výkonný odšťavňovač , kterému je jedno jestli ho naplníte rybízem, řepou, banány, pomeranči,. Podpořte svoje zdraví přístrojem, který má o větší výtěžnost než běžné odšťavňovače. Připravte si například k snídani zdravé zelené smoothie nebo potěšte děti výbornými a výživnými ovocnými dezerty s jogurtem nebo tvarohem. Proč si vybrat zrovna odšťavňovač od Conceptu? Třeba proto, že odšťavní až kg rybízu za minuty.


Plnící otvor, který má šířku mm umožní vkládat celé plody. Při pořízení odšťavňovače dostanete spotřebiče v jednom. S pomocí sítka na smoothie si uděláte lahodný nápoj. Nový odšťavňovač značky Concept skvěle zapadne do Vaší kuchyně!


Neztrácejte čas ukládáním Vašeho parťáka do skříňky. Díky luxusnímu vzhledu, robustnímu a kvalitnímu zpracování se stane chloubou Vaší kuchyně. Do tmavého koutu už ho nikdy nedáte. B ěhem pár sekund si z mraženéhoho ovoce uděláš studený dezert. Díky praktickému ANTI DRIP uzávěru, který jednoduše přiklopíš, už nikdy neušpiníš kuchyňskou linku a nepřijdeš tak ani o kapičku svého lahodného nápoje.


Odšťavní až kg rybízu za minuty. Všetky informácie o produkte. Hľadáte ideálneho pomocníka do kuchyne, ktorého ani tá najväčšia výzva nerozhádže?


Spolu s ním jsme otestovali a zrecenzovali dalších odšťavňovačů. Díky širokému plnícímu otvoru není potřeba nic krájet a mužete vkládat celé plody. Protiodtokový uzávěr Anti Drip vám umožní výměnu nádoby na šťávu aniž by jste museli přerušit proces či ušpnit linku. Výtěžnost je až o větší než.


Vytvoríte s ním zdravé nápoje, smoothie a výborné koktaily. Tato plodina rastie skoro v každej záhradke a tento šikovný odšťavovač zvládne až kg ríbezlí za minúty. Behom pár sekúnd si z mraženéhoho ovocia urobíš studený dezert. Vďaka praktickému ANTI DRIP uzáveru , ktorý jednoducho přiklopíš, už nikdy neušpiníš kuchynskú linku a neprídeš tak ani o kvapku svojho lahodného nápoja.


Ve větším množství je zvládne hlavně vertikální šnekový odšťavňovač. Bobule a lesní plody (angrešt, borůvky) – nejlepším odšťavňovačem pro toto ovoce je opět šnekový odšťavňovač , nejlépe vertikální. Kořenová zelenina – nepředstavuje problém pro žádný odšťavňovač , jen šťáva bude různě čirá. Popis produktu Udělejte něco dobrého pro své zdraví! Díky velkému vstupnímu otvoru nebudete muset vše krájet na malé kousky, což.


Doprava zdarma Hvězda EURONICS. Umožní vám tedy různé možnosti využití. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Ovocné šťávy a koktejly z ovoce vynikají nejen svou lahodnou chutí, ale především vysokým obsahem vitamínů, minerálů a dalších biologicky významných látek.


Potěšte se lahodnou chutí 1 ovocné nebo zeleninové šťávy z odšťavňovače Concept.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky