čtvrtek 13. července 2017

Ruční parní čistič

Tlak barů zaručuje dobré čisticí schopnosti. Výhodou je také rychlé nahřívání. Přístroj je připraven za pouhou minutu, informuje vás o tom kontrolní dioda.


Ruční parní čistič se hodí na spáry, skvrny a menší nečistoty, kde není podstatný vysoký výkon a dlouhá doba provozu. Tato varianta se snadno používá a během několika minut je připravena k provozu. Je to vhodný parní čistič na okna.

Ruční čistič lze použít jako parní čistič na okna. Větší přístroje představují parní čističe na podlahy. Kritéria výběru Plošný výkon. Recenze a zkušenosti ukazují, že zásadním kritériem, jež ovlivňuje velikost ploch, které parní přístroj zvládne vyčistit, je plošný výkon. Ten zahrnuje nejen prostor.


Určitě by bylo zbytečné kupovat si pro úklid celého domu ruční parní čistič a obráceně, uklízet kuchyňskou linku parním vysavačem. Jakmile si zvládnete následující otázky zodpovědět, můžete se pustit do sledování daných parametrů a zhodnotit výkon přístroje, rychlost ohřevu, pracovní dobu nebo objem nádrže. Vyčistěte mnoho povrchů.

Ukázalo se, že parní čistič oděvů je také velmi účinný pro čištní vaší kuchyně a koupelny. Horká pára pomáhá zabíjet bakterie a mikroby a může být tak použita k dezinfekci vašich pracovních desek a různých povrchů - zcela bez chemie. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Concept, ETA, ARIETE a dalších. Parní čistič je vhodný zejména pro tvrdé povrchy a odstraňuje až 9 běžných bakterií v domácnostech. Díky svým kompaktním rozměrům je přístroj vhodný pro rychlé a důkladné. Parní čističe nabízejí všestranné využití a zajistí vám čistou domácnost bez použití chemie. Za pomocí páry parní čistič Kärcher zničí 9 všech bakterií běžných v domácnosti, které se vyskytují na tvrdých plochách, a zajistí tak maximální hygienu a zdravé prostředí pro bydlení.


Parní čistič využijete při úklidu celého bytu a nejrůznějších nečistot, včetně mastnoty, vodního kamene, usazenin i prachu. Díky jejich malé velikosti se s nimi velmi jednoduše čistí. S tímto typem můžete velmi dobře čistit menší plochy. Můžete s nimi například docela dobře vyčistit okna nebo.


Parní čištění je extrémně efektivní metoda, jak rozpustit a odstranit odolnou špínu nebo skvrny. Zároveň znamená parní čistič pro domácnost i cestu, jak čištěné plochy dezinfikovat bez používání zatěžující chemie a dalších prostředků. Jde o multifunkční parní čistič , který víte použít na podlahy, koberce, čištění oken, napařování oděvů a také jako mop a ruční parní čistič. Tento parní čistič je velmi lehký, skladný a snadno přenosný, zapomínat netřeba ani na pohodlné a rychlé ovládání.


Parní čistič Nano funguje na principu suché páry, jejíž částečky se dostanou až do hloubky čištěných materiálů. Pára s obsahem nanočástic a negativních iontů nečistí jen povrchy, ale také vzduch v místnosti.

Objevte ruční parní čističe SteamJet – lehké a dobře skladné pro důkladné čištění zrcadel, oken, dlaždic, prosklených dveří, sprch, pohovek a potahů. Můžete ho totiž použít i bez nástavce jako obyčejný ruční parní čistič. Nádržku můžete plnit jednoduše přímo z vodovodního kohoutku. Nemusíte ji složitě odpojovat o přístroje.


Tlak jednotky bohužel výrobce neuvádí a nelze ho ani snadno změřit. Co změřit naopak snadno jde, je doba nahřátí. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W Nezdržujte se zbytečně úklidem!


Parní čistič bleskurychle připravíte k práci a díky praktickému příslušenství včetně podlahové hubice EasyFix s ním vyčistíte celou domácnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky