pátek 14. července 2017

Smaltované cedule bazar

Rôzne smaltované tabule cedule z čias 1. Smaltované litinové nádobí Vyrábíme pro vás dokonalé smaltované litinové nádobí, prověřené jak historickými zkušenostmi, tak soudobýmí šéfkuchaři a spokojenými zákazníky. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Cedule - pro instituce - obecní úřady,školy atd. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vyrábíme veškeré smaltované cedule , uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby.

Jawa je replika, skalnaté pleso je plast, slovenský znak je ťažká liatina, MNV predané, Ceny rôzne, píšte mail o ktorú máte záujem, a koľko ponúkate, v prípade záujmu vás budem kontaktovať,prosím neponukajte smiešne sumy typu dám 25€ plus. Použití jako dekorace, pro reklamu jako poutač, pro sběratelé do sbírky, jako dárek, možnost zaslání. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vybírejte z 5inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ducati, kvalitní bombírovaný plech, pravý pálený smalt, otvory pro přichycení, tato na fotkách s cenou a velikostí v cm. Projděte si inzeráty smaltovane cedule na inzertním serveru AVÍZO. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Prodám repliky - smaltované cedule - znaky automobilových značek.


Smaltované cedule hotové - skladem Naleznete zde ks zboží Seřadit podle . Všechny námi vyráběné cedule mají ochranné kroužky u otvorů proti možnému oprýskání smaltu při montáži. Povrch smaltované cedule má podobné vlastnosti jako sklo tzn. Při znečištění valnou většinou barev (sprejů), lze toto znečištění odtsranit bez poškození povrchu smaltované cedule.


Nabízíme výrobu smaltovaných cedulí různého využití. Pro nezávaznou konzultaci se na nás neváhejte obrátit. Smaltovaná cedule je vyrobena, ze silného ocelového plechu tudíž je tuhá.


Součástí našich nabízených služeb je také grafický návrh. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


THE DOCTOR, kvalitní bombírovaný plech, pravý pálený smalt, otvory pro přichycení, tato na fotkách s cenou a velikostí v cm.

Willys - Jeep, kvalitní bombírovaný plech, pravý pálený smalt, otvory pro přichycení, tato na fotkách s rozměrem a cenou. Máte chuť na pořádné retro, hledáte staré plechové reklamy, nebo prostě chcete pěknou ceduli, která to řekne za vás? Stačí kliknout na FAVI. Aukce 2Kč s dopravou 3Kč. Smaltované nádobí značky SFINX.


Staré smaltované cedule. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky