pondělí 24. července 2017

Elektrický zubní kartáček lidl

Pomůže vám dosáhnout bělejších zubů a lépe pečovat o celou ústní dutinu. Jeho kulatá kartáčková hlava a revoluční technologie detekce polohy zajistí, že v ústech při čištění nevynecháte žádné místo a odstraníte až o 1 více zubního. Kartáček disponuje senzorem tlaku, když tedy budete na kartáček příliš tlačit, automaticky sníží rychlost kmitů a dokonce vás upozorní zvukově. Jde navíc o kartáček kompatibilní s. Elektrický zubní kartáček Nevadent NAZ 2. Lidl nabízí v akci elektrický zubní kartáček Nevadent NAZ 2. Cpro účinné čištění zubů a dásní pomocí vysokofrekvenčních rotačních otáček. Péče o zuby na lidl -shop.


Dětský elektrický zubní kartáček z Lidlu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vysoká rychlost oscilace hlavy kartáčku se postará o efektivní odstranění zubního plaku a stimulaci dásně. Obsahuje kartáčky pro optimální péči o chrup a ústní hygienu. Tento týden si v Lidlu můžete koupit v akci elektrický zubní kartáček značky Nevadent NZB C1.


Kartáček důkladně odstraní plak díky oscilačnímu systému s vysokou rychlostí. Na výběr máte pět programů. Dvouminutový časovač zajistí správnou délku čištění. Baterie vydrží až dnů provozu. USB, režimů čištění: Clean, Gum Care, Polish, Sensitive a White, balení obsahuje: sonický kartáček DiamondClean, hlavice Optimal White Standar hlavice Optimal.


As pěti různými stupni čištění. Aku sonický zubní kartáček Nevadent NSLP 3. Amá ultrazvukovou technologii, která odstraní zubní plak díky vysokofrekvenčním vibracím. Pro rovnoměrné čištění zubů je nastaven interval vteřin. Navíc podle průzkumů si lidé klasickým kartáčkem čistí zuby v průměru 45–sekun ale zubaři nám říkají, že úplné vyčištění zubů trvá minuty – díky časovači na kartáčcích Dr. Bezpečný a šetrný pro citlivé zuby a dásně, rovnátka a zubní náhrady.


Můžete si být jisti, že vám zubní kartáček zajistí při čištění pocit bezpečí: naše sonická technologie je vhodná pro použití s rovnátky, výplněmi, korunkami a fazetami, předchází tvorbě zubního kazu a zlepšuje zdraví dásní. Jak vybrat elektrický zubní kartáček ? Trh je plný elektrických zubních kartáčků, avšak ne všechny plní svoji funkci čistění dobře. Prodejci elektrických spotřebičů vám ochotně prodají vše, co vypadá jako kartáček.


Přitom přiliš nerozumí rozdílům mezi jednotlivými modely. To asi taky všichni víte. Co ale většina z vás asi nebude vědět, je, že více než zubní pasta, je důležitější kartáček na zuby. Jenže čistit si zuby není jen tak.


Má-li být čištění zubů efektivní, je potřeba jej provádět správně. Může nám v tomto pomoci elektrický kartáček na zuby? Podle nastavení jednotlivých režimů kartáček upozorní krátkým přerušením běhu na každou uplynulou čtvrtinu cyklu, tak aby se každé čtvrtině úst, což je úsek, který kartáček dokáže obsáhnout, dostalo stejné péče. V první řadě by tak měl být vybírán právě podle typu. Každá osoba má navíc jiné potřeby.


Někdo trpí citlivostí zubů a dásní, druhý se chce zbavit. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma elektrický zubní kartáček. Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky