čtvrtek 27. července 2017

Eta manoa 2501

Vysavač to není špatný. Oproti naší staré Etě ( cca let ) je co do vysávání i silnější. Nicméně na hladké podlahy se hodí nástavec s hladkým spodkem, a to zde není - stará ETA to měla a docela to chybí, protože na lino se při plném výkonu nástavec silně přicucne. B(A), with accessories. Pro občasné vysávání koberce s krátkým vlasem nebude třída vysávání koberců.


Přijďte si pro skvěle vybavený vysavač ETA Manoa v akci za mimořádně výhodnou cenu. B (A), s príslušenstvom. Díky elektronické regulaci jej snadno přizpůsobíte aktuálnímu povrchu a znečištění.


Maximální filtraci zaručuje HEPA filtr třídy s účinností 9. Větší nečistoty se zachytí v hygienickém prachovém sáčku Unibag o objemu l. Vďaka HEPA filtru triedy s účinnosťou 9 je vhodný aj pre alergikov. Väčšie nečistoty sa zachytia v prachovom vrecku UNIBAG o. Sáčkový vysavač ETA Manoa disponuje výkonným a zároveň úsporným ECO motorem s příkonem 8W, který bez problémů vysaje i ty nejzavilejší nečistoty a díky širokému spektru dodávaných hubic a nástavců pronikne skutečně do všech koutů, rohů a prostor, které se ve vaší domácnosti nachází. Vysávač skvele povysáva tvrdú podlahu, ale pozor, pri vysávaní kobercov už tak skvelý nie je. Pre občasné vsávanie kobercov s krátkymi vlasmi nebude trieda vysávania kobercov D. Není vhodná pro vysávání popela a brusného jednozrnného prachu, který zaplní filtrační póry sáčku. Nepoužívejte sáčky pro.


Tekintsd meg a termék információit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 2. Třídu značící účinnost filtrace má tento vysavač nejlepší možnou A. Jedná se o obvyklou třídu značící čistotu vyfukovaného vzduchu mezi námi porovnávanými vysavači. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Sáčky do vysavačů SCMAX textilní 16ks ve čtyřech. Az általunk kínált porzsákok kiválóan helyettesítik az eredeti porzsákokat.


A rendkívül finom szűrési képesség miatt az általunk forgalmazott. Jeho čisticí výkon má na svědomí příkon 7W čemuž se rovná i hodnota energetické účinnosti A. Rozměry však budou sedět vždycky přesně, takže nemusíte mít obavy. S úsporným ECO motorom o príkone 7W, ktorý má zároveň veľmi vysoký sací výkon, upracete bez väčšej námahy celú domácnosť.


Vreckový vysávač ETA Manoa bude vašim neoceniteľným pomocníkom pri upratovaní. Hľadáte nový vysávač, s ktorým nebude upratovanie podláh nutným zlom? Jedenáctimetrový akční rádius zajistí pohodlné vysávání bez nutnosti častého přepojování přívodního kabelu. Bez vysavače se obejdeme jen stěží. V testech klasických vysavačů se sáčkem i bez nich.


Vysávání zkoušíme na koberci, různých typech podlah, v rozích i spárách. Aceşti saci înlocuiesc perfect produsul original. Sacii cu acest tip de filtrare nu sunt potriviţi pentru aspirarea cenuşii sau a prafului abraziv. Ieškai internetu pigiau?


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! V jeho výbavě naleznete prachový sáček o objemu litry, který pojme velké množství nečistot. Na plný prachový sáček vás upozorní signalizace plnosti.


Parketová hubice s vlákny z koňských vlasů je určena. V jeho výbave nájdete prachové vrecko s objemom litre, ktorý pojme veľké množstvo nečistôt. Na plné prachové vrecko vás upozorní signalizácia plnosti. Výkon jeho sania ovplyvňuje motor s príkonom 7W, čomu sa rovná aj energetická efektivita A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky