úterý 11. července 2017

Pec na pizzu prodej

Prodám pec na pizzu model FP M6L „pizza GROUP“ (jednokomorová, vhodná pro pizzerie, pekárny, rychlá občerstvení či menší provozovny). Málo používaná, nevyužitá, bez vad. Součástí nabídky je i nerezový stůl (v ceně). K vidění po předchozí domluvě v ul. Výroba pecí na pizzu , chleba, koláče, mäso a iné s novou technológiou formou povrchovej izolácie s minerálnou vlnou rockwool.


Pece sú novinkou na trhu s izol.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Je ideální volbou pro kohokoliv, kdo se odváží do světa venkovního vaření a pečení. Stačí roztopit a pečení na všechny způsoby může začít. S odklopnými dvířky máte pec i. Stavba zahradní pece na pečení chleba, pizzy a sušení ovoce a bylinek. Líbí se mi možnost vaření a pečení venku, a proto jsem se rozhodla (po prostudování spousty knih a návodů) uplácat z hlíny venkovní pec na chleba.


Italské pece na pizzu a chleba vytápěné dřevem. Dobrá a kvalitní pizza pec je základním vybavením pizzerie. Děkujeme za pozornost, kterou jste věnovali těmto základním informacím.

Těšíme se na spolupráci s Vámi! Jak jsem už psal několikrát, největším problémem jak upéct doma pizzu jako z pizzerie je teplotní omezení v domácí troubě. Pokud to tedy s pizzou myslíte vážně, snad se Vám bude líbit následující článek, kterým Vám chci ukázat, že pec na pizzu nemusí stát “majlant”.


U nás si vyberete z široké nábídky elektrických pecí na pizzu vhodné pro restaurace a další gastro provozy. Prodáváme pizza pece značek Pizza Group, Pizza-Inox, Fa další. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Poté, co se s pecí na dřevo naučíte zacházet, připravíte v ní vše, co jste zvyklí dělat v kuchyňské troubě avšak s lepším výsledkem.


Jídlo nemá tendenci se v peci vysoušet a pec navíc dodá jídlu vůni ohně. V peci navíc připravíte i jídla, která se v troubě s uspokojivým výsledkem dělat nedají. Pec pod Sněžkou Cena na vyžádání. Stejně tak pokud je kopule z plechu, tak také nebude péci sálavým teplem jako opravdová pizza pec na dřevo.


Té je v peci na pizzu díky termostatu dosaženo velmi snadno a nikdy nebude překročena. S pecemi na pizzu od společnosti expondo, které jsou určeny do gastronomie, rychlých občerstvení a cateringu, jste zvolili to pravé. Zakupte si nyní nerezovou pec na pizzy od společnosti Royal Catering a proměňte tak Vaše gastronomické.


Profesionální dvoukomorová pec na pizzu v celonerezovém provedení. Proces výroby nabízené pece je založen na dlouholeté tradici. Teplo naakumulované v šamotové mase je uvolňováno do vnitřního prostoru pece.


Prodám pec na PIZZU , jednou použitá, nevhodný dárek.

Pec je monolytická ve finálním stavu. Bohužel ji nevyužijeme. Mohu zaslat i na dobírku, poštovné činí asi 15- kč. Klasická pizza pec pro každého.


Jedinečná pizza nebo chleba z naší pizza pece. Pizza pec - prodáváme pizza pec na pečení pizzy a chleba. Nezkoušeno, měla by fungovat pouze prostřední a spodní komora, vrchní odešla. Vhodné k opravě nebo na ND.


Nutný vlastní odvoz - Praha Vysočany. Možnost naložení s VZV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky