čtvrtek 20. července 2017

Plynová trouba stupně

Plynová trouba by měla být vybavena hořákem a regulátorem teploty. Plynové trouby jsou většinou vybaveny automatickým vypnutím plynu při zhasnutí hořáku, i jejich regulovatelnost se dnes již pohybuje od 1- 260°C. Jinak se to musí vyzkoušet a pamatovat polohu knoflíku. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou. Nevíte prosím někdo, jak mám poznat na kolik se mi kde vyhřeje trouba - např. Cooking, pod nadpisem Oven Temperature Conversions. Nejspíš ale stejně budete muset trochu experimentovat. Pokud trouba nemá ani stupně , zkuste začít takto: Co se má péct.


Tabulky pro pečení osahují následující způsoby pečení. Vyberte si způsob podle vybavenosti Vašeho spotřebiče. Ani vy, ani vaše trouba. Odolejte nesmyslným návrhům.


Nenechte se pokaždé rozhodit všemi nabídkami, kterými se vám trouba podbízí, a všímejte si hlavně toho, kvůli čemu ji máte: aby vám dobrým jídlem přivodila slastný úsměv na tváři. Bez něj by totiž nemohla fungovat. Po zapálení tento termostat ubírá plynu až se zastaví na určité teplotě. To je podle nastaveného čísla na knoflíku.


Jaká teplota je pod kterým číslem je,je napsáno v NÁVODĚ. Takže stačí si přečíst NÁVOD! Luxusní plynová trouba 30mbar s grilem od výrobce Dometic. Vestavná trouba Thetford 420.


Aby se těsto nepálilo a nebylo tak suché, tak jsem dala hrnek s vodou a dospod plech s alobalem, s tím že tam není ani přepínání na vrch a spo s tím už jsem se taky smířila, ale ty stupně. Je tam číslic, kdo mi k nim aspoň zhruba pomůže přiřadit stupně ? Moc by mi pomohlo, kdybych aspoň věděla, kolik je a. Elektrická trouba na pečení je oblíbenějším typem než plynová hlavně proto, že nemusíte řešit plynovou přípojku. Navíc poskytne různé pečící funkce, které byste u druhého typu hledali marně. Když je vsazena do korpusu kuchyně, působí esteticky mnohem zajímavějším a modernějším dojmem. S moderní novou plynovou troubou dostane zákazník i návod na použití.


Provoz plynové trouby mu předvede i odborně proškolený technik, který bude plynovou troubu zapojovat. Slyšela jsem však, že plynař může přívod plynu nějak zregulovat. Teploměr jsem si koupila, ale moc to nepomáhá, protože plynová trouba nedrží stálou teplotu.


Plynová trouba stupně

Nejčastěji jsou tyto výrobky vybaveny pouze spodním ohřevem, v lepším případě ještě tím horním. Z toho jasně plyne nerovnoměrné rozvádění tepla. Mam dva měsíce novou trobu a nevím na jaký program se co peče,na kolik stupnů. Pečení v horkovzdušné troubě.


Návod k tomu je nulový. A na internetových stránkách firmy Karma,od které ta trouba je ,taky nic není. Kdyby měl někdo podrobnější návod nebo radu kde to dá zjistit. Budu vděčná za každou radu. Trouba je prostrorově úsporná.


Napětí: 12V (osvětlení interiéru) výkon trouby: kW dveře ze skla elektrické zap. Mám ovšem teď problém – doteď jsem bydlela v bytě, ve kterém byla klasická plynová trouba – umisťovala jsem do ní plecháček s vodou a vše bylo ok. I tu teplotu jsem se naučila utrefovat.


Vzhledem k tomu, že peču opravdu ráda, tak plánuju koupit stolní. Varná deska Bosch PPP6A6Bs funkcí FlameSelect zajistí perfektní výsledky vaření díky preciznímu nastavení stupně výkonu hořáku v rozsahu až stupňů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky