čtvrtek 13. července 2017

Běhoun na stůl zelený

Běhoun na stůl FLOWERS zelený. Rozměry šálu jsou 1x cm. K šálu můžete dokoupit i prostír. Po celém obvodu je běhoun olemovaný.


Je velmi praktickým a moderním doplňkem jídelního či konferenčního stolu. Goldea bavlněný běhoun na stůl - zelený 20x1cm. Goldea dekorační běhoun na stůl loneta - vzor bílé linie na světle hnědém 35x1cm. Kvalitní dekorační běhoun na stůl v zeleném provedení.


Zaměňte klasický ubrus za běhoun neboli středový pás na stůl. Papírový ubrus role 8x2m tm. Vřele doporučuji stalo se mi, že jsem si objednala zboží a pak jsem si uvědomila, že ještě něco potřebuji tak jsem objednala znova a obchod mi upravil objednávku sám od sebe tak jsem měla jedno poštovné i když jsem jim o to nepsala. Detail produktu Do obchodu.


Moderní běhoun (šál) na stůl z Hezkého domova Brno. Neodmyslitelným bytovým doplňkem jsou ubrusy a dekorační běhouny na stůl (ubrus běhoun ). Ubrusy se používají především na klasické jídelní stoly, zatímco moderní interiér, kde dominuje např. Středový běhoun na svatební stůl limetkově zelené barvy z jemné netkané textilie.


Ubrus je pro stůl totéž co sváteční šaty. Můžete ho použít jako běhoun na stůl nebo dečku na stolek. Bavlněný běhoun na stůl BLUE MAROCCO v zelené barvě spojuje tradiční vzory do překvapivě nového svěžího looku.


SOLID Ubrus 90x90cm - fialová. Zelený ubrus Apolena Plane, 1x 2cm. Tento ubrus totiž skvěle sladíte s kousky ze stejné kolekce a váš domov. Vánoční ubrusy působí slavnostním dojmem a vykouzlí Vám půvabné.


Hodnocení produktu:. Představujeme Vám moderní řešení dekorace stolu a tím jsou běhouny na stůl. Dopřejte vašemu stolu eleganci.


Vážení zákazníci, aktuálně expedujeme vaše objednávky normálně. U objednávek s volbou dopravy Geis - platba dobírkou je nutné objednávk. Zobrazit v plné velikosti. Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Přivítejte jaro stylově.


Vždyť i váš stůl si zaslouží hodit se do gala. Oblečte ho do zeleného běhounu s dekorem drobných puntíků. Pamatujte, že bavlna je přírodní materiál a je potřeba při ždímání nastavit nízké otáčky, aby se nepolámalo vlákno.


Doporučujeme prát na stupňů. Materiál: bavlna,. Eleganci na váš jídelní stůl přinese krémová a šampaňská, šedá je decentní a moderní. Pro zvláštní příležitosti tu jsou vánoční běhouny na stůl a velikonoční běhouny na stůl.


Například kombinace vánoční běhoun a na něm adventní věnec, to je absolutní klasika. Nicméně mohu svědomitě prohlásit, že máme skladem největší výběr běhounů v celé republice. V případě písemné objednávky posíláme běhouny po uhrazení zálohové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky