středa 12. července 2017

Šungit pyramida cena

Pyramida z léčivého kamene šungitu pro odrušení elektrosmogu a úpravu vody. Nejlepší ceny na českém trhu. Vítáme Vás v internetovém obchodě zaměřeném především na prodej karelského šungitu a výrobků z něj, jako pyramidy, koule, krychle, přívěsky, bižuterii že šungitu - náhrdelníky a náramky, elitní šungit , Petrovský šungit , drť na přípravu vody různé frakce, šungitový prach a šungitová surovina. Krémy, gely, balzámy, šampony.


Nakupujte přímo od dovozce.

Orgonitová pyramida 4x4cm Ochrana na fyzické i duchovní úrovni. Pyramídy s rozmerom nad 220cm sú len na osobný odber, alebo dovoz. Cena dopravy podľa vzdialenosti – osobná dohoda. Odstranění vlivu geopatogenních a technogenních zón za pomoci pyramidy Pokud chcete se zbavit dlouhodobé podrážděnosti, únavy a neklidu, stačí jednoduše rozmístit ve Vašem pokoji šungitovou pyramidu a Váš pokoj pro vás přestane být rizikovou zónou. Oněžského jezera, kde byl šungit poprvé objeven.


Prodejní výstavka léčivých kamenů - Tomáš Šťastný. Kniha Reginy Martino - Šungit - Kámen života je kniha od největší odbornice na šungit.

V knize objevíte vědecké informace o šungitu a rady pro jeho praktické využití v každodenním životě, tak i legendy a mýty o neuvěřitelných vlastnostech tohoto kamene. Pyramida B kvality z léčivého kamene šungitu pro odrušení elektrosmogu a úpravu vody. Paramidy mají kosmetické vady, které na funkci nemají vliv. Je lehký a hladký na dotek.


Pyramida ze šungitu je příkladem synergie tvaru ( pyramida ) a minerálu se unikátními léčebnými účinky. Elitní šungit obsahuje - krát více fullerenů. Cena elitního šungitu se počítá na jeden gram.


UNGIT TIME voda je vysoko kvalitná pitná voda s optimálnym obsahom soli, stopových prvkov, tvrdosťou, neobsahuje toxické látky, disponuje prírodnou štruktúrou a vysokým energetickým potenciálom. Kozmický pôvod tohto kameňa je veľmi pravdepodobný, vďaka vysokej koncentrácii fullerénov, pretože podobné mimozemské fullerény boli nájdené aj v meteoritoch. Pokud se chcete zbavit dlouhodobé podrážděnosti, únavy a neklidu, stačí jednoduše šungitovou pyramidu postavit ve vašem pokoji. Okruh působení pyramidy je cca m. Nevystavujte orgonit ani príliš nízkym teplotám a ani príliš vysokým teplotám. Kritické sú náhle zmeny teploty.


Jeho účinky nemají obdoby. Za svou jedinečnost vděčí především přítomnosti zvláštní formě uhlíkových molekul, tzv. V súčasnosti sa minerál Šungit stáva stále viac a viac populárnejší, vďaka jeho jedinečným vlastnostiam a sile liečiť.

Karélii, v severozápadnom Rusku. Přítomnost řetězcovitých fragmentů v jeho struktuře, které vytvářejí „elementární globuly – fullereny, je nutné podle názoru mnohých autorů považovat za základní znak šungitů. Zemi obsahujícím uhlík. Informace o Šungitu, přípravě šungitové vody, o vlastnostech a používání šungitu se dočtete zde. Pyramida je jedním z nejsilnějších a nejvšestrannějších geometrických symbolů, který představuje nejvyšší božskou moc a lásku, která prostupuje celým vesmírem.


Starostlivosť o šungit : Pokiaľ používate Šungit ako odrušovač, pohlcovač elektrosmogu a na neutralizovanie silných, škodlivých geopatogénnych zón a máte ho položený v priestore, je dobré ho dať raz za týždeň na celú noc do vody ( pyramídy, gule, tromlované kamene a iné). UNGIT je nejstarší minerál na planetě obsahující uhlík. Od diamantu a grafitu se šungit liší svou strukturou.


Molekuly tohoto uhlíku jsou svou strukturou podobné fotbalovému míči a nazývají se FULLERENY. Tento karelský šungit je uložen v nejstarších vrstvách zemské kúry, jejichž stáří je více než miliardy let. Jedenkrát za mesiac, stačí ponoriť Šungit na 2-hod. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky