úterý 25. července 2017

Dětské osušky pončo

Dětské osušky a župany na 4home. Vyrazíte-li na pláž, potřebujete s sebou osušku, která bude savá, pevná a odolná. V případě dětské plážové osušky z froté bavlny určitě neuděláte krok vedle.


BIO bavlněné froté pončo s kapucí, které má výšivku v dolní části ponča. Vyrobeno je z mimořádně kvalitního materiálu, který zaručuje vyjímečnou a extrémní savost.

Zalíbí se mu dětské osušky a ručníky s licenčními motivy, mezi které patří například Spiderman, Minnie, Mickey Mouse, Medvídkem Pú, nebo si oblíbí některých z nelicenčních. Velmi dobře chrání dítě před chladem, dává příjemný pocit pohodlí a tepla po koupání. Kapuce přikryje mokrou hlavičku miminka nebo dítěte.


V naší nabídce najdete krásné a hřejivé pončo osušky , které jsou vyrobeny z příjemného a savého. V kategorii ponča máme osušky pro každé dítě a kromě toho i ručníky, Župany. V současné době jsou pohádkové motivy Ledové Království ,. Pončo Paw Patrol micro.

Neváhejte, froté dětská osuška udělá Vašim dětem jistě radost. Kategorie doplňků k dětskému oblečení Osušky obsahuje rozmanité ručníky a osušky pro holky či pro kluky. Pak je na čase pořídit jim svou vlastní. Mrkněte na naší nabídku.


V této kategorii nabízíme dětské plážové osušky pro letní dny, ale i běžné osušky a ručníky do koupelny, vždy ve 1 bavlně s různou gramáží materiálu. Oblíbená je dětská osuška s kapucí s krtkem, dětská plážová osuška Máša a medvě dětská plážová osuška Cars, děsské pončo osuška Ledové království a mnoho dalších. V této sekci najdete ale také malé ručníky, které jsou ideální do školy či školky.


Vše s oblíbenými dětskými motivy jako na dětském povlečení. Obuv, osušky a doplňky k vodě Žabky a pantofle k vodě Boty na pláž a sandály Boty do vody Osušky a ponča. Detské pončo s klokaním vreckom je vyrobené z hypoalergénneho froté materiálu.


Súčasťou je kapucňa, ktorá je určená na vysušenie hlavičky. Ochraňuje pred slnkom a pri mori i vetrom. Bebe-jou Froté pončo Leopard využijú deti od mesiacov do rokov.


Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.

Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Bambusový a bavlněný hydrofilní materiál perfektně saje, je jemný a hebký na dotek. Ideální pro citlivou dětskou pokožku pro děti od narození až do šesti let. Kvalitní materiál 1 bavlna, lze prát na 40°C. Ze 1 bavlny, kvalitní provedení, příjemný a jakostní materiál, licencované obrázky.


Obrázek je na lícové straně, kde je stříhané froté, rubová strana je potom ve většině případů ze smyčkového froté. Vyberte svým dětem jejich oblíbeného. V horkých letních měsících vždycky jsou nepostradatelným pomocníkem na pláži či u bazénu. Ručníky šijeme malé do školek a do škol. Zákaznické hodnocení e-shopu.


Hledat text Cena Levné do 3Kč 3- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ ručníky osušky Provedení jednobarevn. Licenční dětské ručníky, osušky , ponča. Akční ceny, vše skladem, rychlé dodání. Zasíláme i na Slovensko. Detailní popis produktu.


Krásné dětské pončo vyrobené ze 1 bavlny, která je velice hebká a příjemná k dětské pokožce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky