čtvrtek 20. července 2017

Nehlučná mobilní klimatizace

Je docela patrné, že jsou mobilní klimatizace na tuzemském trhu spíše novinka. Většina výrobců se totiž zatím ještě nevypořádala s jedním poměrně zásadním problémem, a to odvodem horkého vzduchu. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost. Mobilní klimatizace Mobilní klimatizace RKL 4DC od firmy REMKO. Vraj keď sa dá klíma na balkón a dovnútra sa prestrčí iba rúra, cez ktorú ide studený vzduch, vtedy je nehlučná a účinnejčia.


Všechny typy mobilních klimatizací vyžadují vyvedení teplého vzduchu ven mimo klimatizovanou místnost. Její hlavní výhody jsou totiž opravdu výmluvné. Toto zařízení je snadno přenosné a nevyžaduje žádnou zvláštní montáž ani instalaci.


Vyhnete se tudíž jakýmkoli stavebním zásahům. To dělá z téhle klimatizace ideální volbu v případě některých. Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Bohužel žádná mobilní klimatizace není zcela nehlučná (za hlučností stojí kompresor, který je součástí každého spotřebiče).


Platí navíc, že čím vyšší je její výkon, tím bývá obvykle také hlučnější. Výjimkou jsou dražší mobilní klimatizace , které umějí být jak výkonné, tak i poměrně tiché. Můžete je považovat za nouzovku, která v dlouhotrvajícím parnu pomůže z nejhoršího.


Mají ale omezení, které z principu nemohou překonat: nevyhnete se hluku kompresoru a musíte vyřešit odvod horkého vzduchu. Levné domácí a kvalitní domácí klimatizace včetně montáže. Nabízíme klimatizační jednotky značek jako je Toshiba, LG nebo Daikin. Nabízí možnosti ovládání pomocí Wi-Fi a mobilní aplikace EWPW Smart, která je v českém jazyce. Díky bohatému příslušenství je instalace a používání klimatizace velmi snadné a pohodné.


Klimatizace do malého i panelového bytu. Velikost prostor nepředstavuje žádné výrazné omezení pro její instalaci, jen musíte počítat s drobnými problémy. Už žádná horká výheň doma ani v práci!


Přenosnou klimatizaci Daitsu využijete všude tam, kde není možné nebo vhodné provést montáž klasické klimatizace. Pro instalaci není třeba odborník. Po nainstalování klimatizace s ní už navíc nepohnete – musela by se sundat ze stěn a to zabere čas a většinou i práci nějakého řemeslníka. S mobilní klimatizací tyto starosti odpadají, protože se zapojí kabelem do zásuvky a rovnou chladí.


Pouze je potřeba se postarat o to, aby. Mobilní odpařovací klimatizace ochlazuje vzduch na vodní bázi. Voda musí být vždy doplněna, jakmile hladina vody v nádrži klesne na minimum. Voda se postupně odpařuje, a tím dochází ke zvlhčování vzduchu. Hadici je možné také zabudovat do otvoru ve zdi, případně vyříznout otvor ve skle okna (pak už ale není klimatizace tak mobilní ). Pořizovací cena u mobilní klimatizace je nižší, ovšem její nevýhodou je větší hlučnost (cca dB) a také nižší výkon.


Nijak se nemontují, a lze je snadno přesouvat z místnosti do. Na rozdíl od mobilní klimatizace je kompresor a kondenzátor umístěn mimo místnost, proto je tato klimatizace také o poznání tišší. Split má totiž dvě jednotky – vnější s. Hlučnost mobilní klimatizace se uvádí v decibelech (dB). Nízká hlučnost je kolem dB. Dostupné nástěnné klimatizace do bytu, domu či kanceláře lze pořídit jednoduše a poměrně i rychle.


Vybírat můžeme s pestré škály klimatizací v různých cenových relacích od mnoha výrobců. Nástěnné klimatizace jsou efektivnější než klimatizace mobilní. Skládají se ze několika částí, vnitřní a venkovní. Výhodou mobilní klimatizace je snadná manipulace s přístrojem, rychlé zapojení bez stavebních úprav a okamžitý provoz.


Více než dvě desetiletí se věnujeme návrhu, prodeji, realizaci a servisu chladících, klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky