pátek 28. července 2017

Porkert mlýnek na maso

Porkert mlýnek na maso

Pamatujete ten spolehlivý litinový mlýnek , kterým mlela vaše babička ořechy na vánoční cukroví? Namelte si kvalitní maso na poctivém. V profesionální kuchyni nesmí chybět. Našli jste starý mlýnek , ale chybí vám k němu. Porkert - český výrobek Popis: PORKERT vel.


PORKERT pro přípravu sekané, karbanátků, masa na špagety a jiných pokrmů z mletého masa mlýnky mají certifikát zdravotní nezávadnosti. Příjem internetových objednávek zůstává nepřerušen. Mlýnek na maso PORKERT č. Tradiční mlýnky PORKERT jsou praktickým i elegantním pomocníkem ve vaší domácí kuchyni, restauraci, či řeznictví. Umelou maso , ale i cibuli nebo housku. Náhradní díly k mlýnkům na maso PORKERT.


Pro jeho výrobu byla použita jakostní šedá litina povrchově upravená silnou vrstvou. Máte rádi domácí sekanou, hamburgery nebo lasagne? Kromě masa pomele také česnek, zeleninu, ovoce nebo strouhanku.


Porkert mlýnek na maso

O vánocích na něm připravíte i oblíbené vanilkové rohlíčky - stačí dokoupit nástavec. Díky litině je robustní a má dlouhou životnost. Vyrobený z jakostní šedé litiny povrchově upravené potravinářským cínem. V balení řezná deska s otvory o průměru mm. Tento mlýnek opravdu mele a vyrábí se již více než 1let.


Kvalitní český výrobek s dlouholetou tradicí. Uchycení ke stolu pomocí šroubu. Hledáte mlýnek na maso , který vám vydrží několik let?


Nůž do mlýnku na maso PORKERT - karbonový. Sada nástavců na plnění klobás. Jen u nás dokážeme vyrobit nezničitelný mlýnek , který vám zůstane navždy, jeho jednotlivé díly do sebe perfektně zapadají a vy při každém otočení kličkou cítíte, že všechno funguje, jak má. Nezbývá než ho zkusit a můžete si pochutnávat na domácí sekané, hamburgru, tataráku či paštice. Nejmenší mlýnek na maso značky PORKERT - hodí se do běžných menších domácností.


Větší ruční řeznický mlýnek s klikou ve velmi kvalitním a masivním. Bez ručního mlýnku na maso se v kuchyni neobejdete. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Povrchově upraveno silnou vrstvou potravinářského cínu.


Produkt má certifikát zdravotní nezávadnosti. Právě proto je možné na trhu zakoupit mlýnky na maso , s jejichž pomocí si připravíte chutnou a poctivou poživatinu i doma. V následujícím textu Vám poradíme, jak správně takový mlýnek vybrat, abyste byli s jeho prací spokojeni. Některá jídla bez mlýnku prostě nepřipravíte.


Kuchyňské mlýnky) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky