pondělí 10. července 2017

Krabice na cukroví brno

Nabízíme i další gastro obaly a krabice. Kromě krabic na dorty a cukroví můžeme nabídnout i další nezbytnosti jako podložky pod pečivo, krabice na kuřata, kartonové přepravky či krabice na pizzu. Skladujte a přenášejte jídlo v cukrářských krabicích a krabicích na potraviny. Krabice a košíčky na cukroví.


Mají ideální rozměry a díky chytré konstrukci se s nimi snadno pracuje. Koupit si u nás můžete krabice na výslužku s uchem, dortové krabice ve velikostech, krabice na zákusky nebo o Vánocích oblíbené krabice na cukroví.

Pokud pečeme pro naše blízké či zákazníky, tak často řešíme v čem výrobek přepravíme a předáme. Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies. Velké krabice na dorty, zákusky a chlebíčky.


Svatební punčochy značky Elite. Velikonoční krabice a obaly. Papírové podložky a krajky. Krásné výrobky zaslouží krásný obal.


Univerzální krabice na cukroví s průhledem, opatřeným folií.

Konstrukce krabice zabraňuje poškození zboží při jejím uzavření. Do krabice je možné dokoupit vložku n. Vybírejte z naší široké nabídky papírových krabic na cukroví. Vždy máme skladem dortové krabice , nosiče zákusků, krabičky na svatební výslužky i velké krabice pro cukrářskou výrobu. Sortiment doplňují kvalitní krabice na pizzu a speciální rozvážkové termo tašky na pizzu. Rychlouzavírací speedBOX krabice.


Pro potravinářské a cukrářské firmy zajišťujeme výrobu kartonových krabic na cukroví v různých velikostech a typových provedeních. Kartonové krabice na cukroví vyrábíme pouze zakázkově a vě větším počtu, neposkytujeme prodej těchto krabic koncovým zákazníkům. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. V současné době také naleznete v sekci výprodej kartonových krabic aktuální nabídku za zvýhodněné ceny.


Kvalitní velmi pevná cukrářská krabice , dvoudílná (dno a víko). Vyrobena z kvalitní velmi pevné hnědo-hnědé třívrstvé papírové lepenky. Dodáváme v rozloženém stavu.


Naše kompletní nabídka krabiček na svatební výslužky zahrnuje praktické, cenově výhodné krabice na zákusky s uchem, potištěné krabičky na zákusky a papírové košíčky na svatební koláčky. Pro náročné zákazníky nabízíme luxusní krabičky na svatební zákusky. V této kategorii nabízíme krabičky na výslužky v různých velikostech a provedeních.


Obvykle se krabičky na výslužky (tzv. výslužkové krabičky nebo i svatební krabičky) plní koláčky a cukrovím, které se podává ve svatební den.

Pro firmy nabízíme archivační krabice , pro uchování papírových dokumentů a šanonů v různých standardních formátech A A A5. Na objednávku Vám také vyrobit krabice na míru s vlastním potiskem, speciální krabice s fixací vašich produktů nebo již vyzkoušených přepravních krabic na víno s vaším potiskem. Jako zkušený prodejce ručíme za kvalitu použitého materiálu, který splňuje podmínky Zákona o obalech č. Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly.


Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i velké odběratele za bezkonkurenční ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky