úterý 25. července 2017

Smaltované hrnky s potiskem

Smaltované plecháčky s originálními texty, citáty a grafikou. Na smaltovaný hrnek si můžete nechat vylaserovat vlastní text, obrázek a jméno vašeho psa či kočky. Chybu neuděláte se svatebními a zamilovanými motivy. Plecháčky nabízíme ve dvou velikostech.


Větší variantu o objemu standardních 4ml všichni dobře známe.

Plechový hrnek s vlastním potiskem vyrobíte u nás do dnů. Vložte vlastní fotku, obrázek, nápis či originální text. Cookies používáme na zlepšení kvality našeho webu.


Pokračováním procházení webu souhlasíte s jejich používáním. PLECHOVÉ HRNKY S VYPALOVACÍM POTISKEM NEBO GLAZUROU. Plechové hrnky jsou v základu bílé s černým horním okrajem, smaltované ve fabrice.


Kovové smaltované hrnky s uchem díky polyesterové vrstvě potiskneme sublimační technologií. Při odběru většího počtu plecháčů nabízíme množstevní slevy.

Nestárnoucí designy a funkční materiál oceňují kuchařky a kuchaři po celé generace. Chcete Vašim blízkým či obchodním partnerům darovat jedinečný smaltovaný hrnek, půllitr, džbán nebo misku s vlastním potiskem ? Mimo jiné nabízíme smaltované hrnky s motivem Krtečka, který je notoricky známý už od našeho dětství. Funny 25l hrnky s potiskem Funny zábavné hrnky s potiskem mají barevné vnitřky a ouška. Potisk hrnku je odolný, vydrží mytí i občasnou myčku.


Hrnky jsou z vnějšku bílé. Službu ZÁSILKOVNA nelze použít pro teploměry 860x140mm - nadměrný balík. V objednávce zvolte prosím přepravu DPD. Vážení zákazníci, zboží, které není skladem, Vám vyrobíme po objednání do týdnů.


Pořiďte si originální hrnky s potiskem. Rychle, výhodně a spolehlivě. Motiv a barevnost je jen na vás. Natiskneme foto, logo nebo třeba jen text. Smaltové plechové hrnky jsou krásné a originální dekorační předmět do vaší domácnosti.


Na plechový hrnek tiskneme sublimační technologií. Používáme bílé plechové hrnky se stříbrným okrajem.

Vyrážíte na chalupu, pod stan nebo do přírody? Pak ve vaší výbavě nesmí chybět plechový hrnek, tzv. Velikost potisku z jedné strany je cca 55×mm, potisk kolem celého hrnku cca 190×mm. Pokud nebudete vytvářet vlastní design v našem editoru a pouze přiložíte obrázek a text, necháváte výslednou podobu potisku na nás. Nabízíme také celoplošné tisky, pískování loga, matné či lesklé glazury, barvení glazury podle Pantone barev, tisk dovnitř hrnečku, magické či neonové barvy apod.


Originální hrnky a hrníčky s vtipným potiskem pro pobavení obdarovaného, nebo naopak stylové pro potěšení jako milá pozornost. Některé hrnky mají vtipné potisky a potěší tak snad každého nejen jako narozeninový dárek. Vyrobíme vám smaltovanou tabulku s číslem domu v různých rozměrech a barevných kombinacích.


Hledat text Cena Levné do 1Kč 1- 6Kč. Hrnek smalt s rukojetí - 7l modrý - Orion.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky