čtvrtek 13. července 2017

Balkonový sušák na prádlo posuvný

Sušák na prádlo balkonový - posuvný. Hliníkový, praktický, velmi pevný, kvalitní posuvný držák prádelních šňůr, využívaný zejména na balkonech a lodžiích. Můžete samozřejmě použít i do koupelen.


Kvalitní pevná hliníková konstrukce s posuvnými háčky. Po usušení prádla se sušák jednoduše shrne a tím získáte opět místo.

V našem sortimentu naleznete také balkonové sušáky vhodné na zasklené lodžie. Tento sušák prádla s posuvnými šňůrami je velmi praktický a vhodný na všechny balkony. Na požádání Vám vyrobíme i atipický rozměr tohoto balkonového sušáku na prádlo. Stropní sušák , sušák na strop, balkonový sušák. Několik důvodů proč si pořídit náš stropní sušák na prádlo : Prádlo u stropu rychleji schne, nepřekáží a nevytváří se na něm ostré hrany jako při sušení na šňůře.


Sušáky na prádlo na zeď různých rozměrů a provedení. Sušáky je možné namontovat na stěnu v bytě nebo na balkoně. Pokud upřednostňujete věšení prádla na klasických prádelních šňůrách, pak pro vás máme držáky prádelních šňůr.

Balkonový sušák na prádlo šňůr. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Ramena posuvného sušáku je možné připojit ke stěně v libovolné vzdálenosti a nastavit šnůru pomocí plastových os v různém rozpětí.


Praktický posuvný sušák na prádlo. Součástí balení jsou vruty, krytky a. Návrh balkonového sušáku na prádlo z překrouceného plochého profilu. Univerzální sušák prádla na plastová okna. Naše originální okenní doplňky vyrábíme již let.


Je vhodný i na venkovní použití. Kotvící mechanismus nevyžaduje žádné vrtání a tedy nepoškozuje zábradlí. ALDOS balkonový sušák na prádlo.


Pozinkovaný držák prádelních šňůr vhodný na balkón, terasu, do koupelny, prádelny atd. Podle jakých parametrů vybrat sušák na prádlo ? Před koupí sušáku si nejprve ujasněte, zda jej budete používat venku či doma, kolik prádla perete a kam chcete sušák umístit. Pak můžete začít vybírat konkrétní typ.


Prádlo vždy nejlépe uschne na čerstvém vzduchu!

Pokud na vašem balkonu nemáte dostatek místa, je pro vás tento praktický sušák ideální řešení. Jednoduše ho zavěsíte na zábradlí balkonu (až do šířky cm). Výška sušáku je nastavitelná, takže můžete. Posuvný nástěnný sušák v délce 8mm.


Velkoodběratelé a bytová družstva s množstevní slevou! Vhodné na vnitřní i vnější strany balkonů. Možnost složení sušáku, aby nepřekážel, pokud se nepoužívá.


Materiál: pozinkovaný kov. Vašeho přání, jedna šňůra může mít max. Některé typy se však připevňují pomocí hmoždinek a vrutů nebo chemické kotvy do špalety okna, takže je potřeba vrtání.


Mohou být polohovatelné, a některé jsou vybaveny třeba držákem na truhlíky. Držáky vyrábíme na míru. Nemusíte se tedy obávat, zda vaše okno není příliš široké nebo ke spolehlivému uchycení nemá správnou hloubku.


Výrobky dodáváme v bílé barvě, s možností výběru jiné barvy ze vzorníku RAL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky